До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розкішні Бред Пітт та Марго Роббі в трейлері фільму "Вавилон"

На кінофестивалі в Торонто представили трейлер довгоочікуваного фільму "Вавилон" режисера Дам’єна Шазеля, який має вийти в прокат вже в грудні. Головні ролі в стрічці зіграли Бред Пітт та Марго Роббі, а сам фільм зображує розкішну золоту епоху Голлівуду.

Події фільму "Вавилон" відбуваються наприкінці 1920-х і показують перехід індустрії від німого кіно до "розмовного". Бред Пітт утілює роль зірки німого кіно Джона Гілберта — реальну особистість, одного з найвідоміших акторів тієї епохи. Наприкінці 1920-х актор почав зніматися у звуковому кіно, але ці спроби не були вдалими, і після кількох фільмів кар’єра колись великої кінозірки закінчились, а сам актор трагічно помер уві сні. Тим часом Марко Роббі грає Клару Боу, справжню ікону та секс-символ бурхливих 1920 років.

Реклама

Судячи з першого трейлера, Дам’єну Шазелю, який є наймолодшим лауреатом "Оскара" за всю історію (за стрічку "Ла Ла Ленд"), вдалося зняти розкішне кіно. Трейлер сповнений кадрів з гучними вечірками — наркотиками та дівчатами, що танцюють топлес біля басейну. Але є місце у фільмі й сатирі на Голлівуд, а сам режисер називає його "Великим Гетсбі на стероїдах". За словами Шазеля, він мріяв про це кіно 15 років і це найскладніший фільм у його житті. Серед стрічок, що надихали його під час створення фільму, Шазель називає "Солодке життя" Фелліні та "Хрещений батько" Кополи.

Тим часом критики вже передчувають, що саме "Вавилон" стане оскарівським фаворитом у 2023 році. Фільм "Вавилон" виходить у світовий прокат 25 грудня.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.