До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: принцеса Діана з Вільямом і Гаррі в шостому сезоні "Корони"

У Великій Британії триває знімання шостого фінального сезону "Корони". Головну інтригу сезону — хто ж зіграє принца Вільяма, принца Гаррі, а згодом і Кейт Мідлтон — нарешті розкрито. Нові кадри, що їх оприлюднив Netflix, дають змогу дізнатися більше, адже на них ми вперше бачимо принцесу Діану (у виконанні Елізабет Дебікі) разом із синами.

Після ретельного кастингу The Crown відібрала акторів на ролі принца Вільяма, Гаррі та Кейт Міддлтон для шостого сезону. Вільяма зіграють одразу двоє акторів — адже в серіалі буде показано, як принц дорослішає та проходить шлях від підлітка до молодого студента. Актор Руфус Кампа втілить його в 15 років, коли він намагається впоратися зі смертю своєї матері Діани, а Ед Маквей зобразить у роки юності, коли принц залицявся до майбутньої герцогині Кембриджської після зустрічі з нею в Сент-Ендрюсі у 2001 році.

Реклама

Що стосується Гаррі, то молодшого сина Діани грає молодий актор Вілл Павелл. Тим часом дебютантка Мег Белламі зіграє Міддлтон. Для всіх трьох акторів "Корона" – це екранний дебют.

Шостий сезон розповість історію британської монархії з другої половини 1990-х до початку 2000-х. На сьогодні кожна частина "Корони" охоплює приблизно десятиліття, але події 90-х років розділили між п’ятим і шостим сезонами. Що ж, чекаємо на нові фото, щоб роздивитися, як молодим акторам вдалося перевтілитись у ролі найпопулярніших спадкоємців престолу нашого часу. Шостий сезон з’явиться на екранах навесні 2023 року.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.