До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Емма Маккі в ролі письменниці Емілі Бронте

Для всіх поціновувачів костюмної драми: Warner Bros представили трейлер стрічки "Емілі", яка розкаже про життя англійської письменниці Емілі Бронте. Головну роль у фільмі грає зірка серіалу "Статеве виховання" Емма Маккі. У прокаті ми побачимо фільм вже 14 жовтня.

ФІльм "Емілі" розповідає про життя легендарної письменниці та про ті події, які надихнули Бронте на створення її найвідомішого роману "Буремний перевал". Це не зовсім традиційний байопік – але в ньому більше реальних фактів, ніж можна припустити на перший погляд. Замість суто історичної розповіді режисерка Френсіс О’Коннор фантазує про те, що могло спонукати середню сестру Бронте написати "Грозовий перевал". Її теорія? Що відлюдна Емілі мала роман із Вейтменом, асистентом, який працював з її батьком Патріком, ректором у йоркширському містечку Гаворт... І саме ці стосунки надихнули її на створення "Грозового перевалу".

Реклама

Хоча немає жодних історичних доказів будь-якого роману між Емілі та Вайтманом, він відіграв значну роль у житті кожного члена родини Бронте. Прибувши до них у 1839 році, Вейтман одразу ж зачарував трьох сестер – роздав їм персоналізовані валентинки після того, як дізнався, що жодна з них ніколи їх ніколи не отримувала. Він стане близьким другом Емілі, яку сучасники описували як неймовірну відлюдницю...

На окрему увагу заслуговує виконавиця головної ролі – 26-річна Емма Маккі, яка зараз на підйомі своєї кар'єри. Так, окрім "Ейфеля", драми про будівництво Ейфелевої вежі, в якій вона зіграла кохану жінку інженера Гюстава Ейфеля, зірка Netflix має ще роль у майбутній біографічній картині Грети Гервіг про Барбі. Ходять чутки, що Емма Маккі може зіграти двійника Барбі, її молодшу сестру Шкіпер. Власне, Барбі, нагадаємо, грає Марго Роббі, з якої Емму Маккі постійно порівнюють.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.