До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Квентін Тарантіно написав сценарій для свого останнього фільму

Режисер Квентін Тарантіно почав роботу над новою стрічкою, яка має всі шанси стати останньою в його кар'єрі. Про це повідомляє The Hollywood Reporter. Справа в тому, що Тарантіно, автор культових картин "Кримінальне чтиво" та "4 кімнати", заявив, що планує зняти свій десятий фільм та піти на пенсію у 60 років. Саме стільки йому виповниться 27 березня 2023-го.

Реклама

"Кінокритик" таку назву отримав новий сценарій Тарантіно, зйомки якого розпочнуться восени. Події відбуватимуться в Лос-Анджелесі 1970-х років, і, ймовірно, стрічка буде присвячена постаті культової голлівудської кінокритикині Полін Кел. Полін, яка народилася 1919 року, а померла у 2001-му, була однією з найвпливовіших критикинь в історії світового кіно. Як пише про неї The Hollywood Reporter, вона "була відома своїми запеклими сварками з редакторами та режисерами". Певний час Полін працювала консультанткою у Paramount; її поважали і боялися як актори та режисери, так і великі студії, адже вона завжди мала свою, часто контроверсійну, думку з приводу того чи іншого фільму.

Квентін Тарантіно відомий своєю принциповою позицією щодо того, коли саме режисерам варто зупинитися знімати кіно. На його думку, з віком режисери втрачають зв’язок із реальністю.

У 2012 році він сказав в інтерв'ю Playboy: "Я хочу зупинитися на певному моменті. Режисери не стають кращими з віком. Зазвичай найгірші фільми в їхній кар'єрі останні чотири в кінці. Я не хочу, щоб у моїй фільмографії була ця жахлива комедія, фільм, який змушує людей думати: "От дідько, він все ще думає, що живе десь 20 років тому"... Коли режисери старіють, це некрасиво".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.