До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стильні та гарячі Голді Гоун та Курт Рассел у 1980-х

21 листопада 78 років виповнюється голлівудській актрисі Голді Гоун, з яких разом із актором Куртом Расселом вони вже 40 років. Згадуємо першу декаду їхніх стосунків та розглядаємо яскраві образи, які хочеться повторити й сьогодні.

Голді Гоун та Курт Рассел

Стосунки Гоун і Расселла почалися на зніманнях фільму "Перехрестя" в 1983 році, хоча знайомі вони були дуже давно. Сталося це в юності, коли актрисі було всього 16 років, а акторові — 21. Тоді взаємна симпатія ні у що не переросла, але через 17 років було достатньо одного компліменту, щоб спалахнули справжні почуття. В одному з інтерв'ю Рассел якось розповідав, що приїхав на проби з сильним похміллям і коли побачив Голді, то зміг лише сказати, що у неї класна фігура. Зі здивуванням для нього Гоун відреагувала на комплімент. Цікаво, що перші три роки пара приховувала стосунки, хоча їхні спільні фото того періоду можна знайти на просторах інтернету. Про цю історію кохання світ дізнався після виходу на екрани культової комедії "За бортом". Режисер стрічки Гаррі Маршал тоді звернувся до акторів: "У моїй картині ви зіграєте закохану парочку. Так ми хоча б натякнемо Голлівуду, що у вас відбувається".

Реклама
Голді Гоун та Курт Рассел

Цікаво, але незважаючи на практично 40-річні стосунки пара досі офіційно не розписана, і саме в цьому вони бачать один із секретів довгостроковості їхнього роману довжиною в життя. У Голді Гоун та Курта Рассела є спільний син Ваят, а також діти від перших шлюбів — син Бостон від шлюбу Рассела з актрисою Сізон Габлі, а також Олівер та Кейт від шлюбу Гоун із музикантом Біллі Гадсоном. До речі, Кейт Гадсон визнавала не раз, що називає Курта Рассела "Па" і вважає його своїм справжнім батьком.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.