До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фільм про видатного композитора Валентина Сильвестрова можна подивитись онлайн

"В. Сильвестров" — блискучий документальний фільм Сергія Буковського, присвячений постаті українського композитора Валентина Сильвестрова. Тепер стрічку можна подивитись онлайн — вона доступна на платформі Takflix у будь-якому куточку світу.

"В. Сильвестров" складається з трьох частин, кожна з яких розкриває різний період творчості Валентина Сильвестрова. Робота над стрічкою тривала ще 2019 року. Картина Сергія Буковського унікальна передусім тим, що дає змогу глядачеві зазирнути за лаштунки репетиційного процесу легендарного композитора, побачити процес студійного запису його творів — під час яких повністю розкривається неймовірна сила Сильвестрова, його вимогливість до музикантів та непохитність. Також стрічка містить велике інтерв’ю з на той момент 82-річним композитором, у якому він згадує своє дитинство, скандальне виключення зі Спілки композиторів та власні творчі пошуки.

Реклама
Валентин Сильвестров

Валентин Сильвестров — найвідоміший у світі український композитор, лауреат Шевченківської премії, автор дев’яти симфоній. Сильвестров відомий, зокрема, і створенням музики для сучасного кіно — його композиції звучать у фільмах Кіри Муратової й Франсуа Озона.

Стрічка "В. Сильвестров" увійшла до списку 100 найкращих фільмів в історії українського кіно.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.