До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фільм "Довга доба" Алана Бадоєва вийшов на Netflix

Тепер на Netflix можна подивитися один з найгучніших документальних фільмів року — "Довгу добу" Алана Бадоєва. Прем'єра стрічки, знята Бадоєвим у співпраці з каналом 1+1 Україна, відбулася на платформі 1 травня — і фільм уже доступний для перегляду.

Реклама

"Довга доба" — фільм-хроніка, побудований на документальних кадрах, знятих українцями на камери власних телефонів. Впродовж 2022 року команда Бадоєва отримала 200 годин відеоматеріалів від 12 тисяч українців з різних куточків країни — від Чернігова до Харкова. З цього народився зворушливий документальний фільм, що розповідає про спротив, стійкість і сміливість українців, про їхню любов та волю до життя.

"Я для себе одразу визначив, що хочу зробити фільм з реальною енергією, — розповідає Бадоєв про свою ідею. — Коли йдуть бойові дії, ще рано знімати художні картини про війну. Але те, що ми точно можемо — закапсулювати час, зробити так, щоб увесь світ побачив наші історії і ніхто ніколи не сказав, що нас немає, що України не існує".

Нагадаємо, що за останні два місяці фільм показали в країнах Європи та Америки. Міжнародний кінотур стрічки розпочався показом у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі напередодні другої річниці повномасштабного вторгнення. 25 квітня "Довгу добу" презентували у штаб-квартирі Ради Європи в Страсбурзі для світових дипломатичних кіл.

Більше про фільм "Довга доба" читайте в інтерв'ю Алана Бадоєва.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.