До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найочікуваніших серіалів листопада

У листопаді на нас очікують як великі повернення — наприклад, п’ятий сезон довгоочікуваної "Корони" та другий сезон комедійного серіалу "Білий лотос", так і гучні новинки — нові пригоди культової родини Адамсів у серіалі Тіма Бартона "Венздей". Зібрали найцікавіші серіали в одному місці.

"Корона"
"Корона"

Судячи з трейлеру, п’ятий сезон "Корони" буде напруженим, адже події переносять королівську родину в 90-ті роки — а вони були дуже неспокійними. Трейлер сезону починається з кадру палаючого Віндзорського замку (пожежа спустошила королівську резиденцію в 1992 році), а потім показує королеву Єлизавету, яка розглядає його руїни... "У світлі подій останніх 12 місяців, мабуть, мені є над чим поміркувати набагато більше, ніж іншим", — каже королева за кадром... Нагадаємо, що Імельда Стонтон, яку всі знають за роллю Долорес Амбридж у серіалі про Гаррі Поттера, змінить Олівію Колман у п’ятому сезоні, принцесу Діану зіграє зірка стрічки "Великий Гетсбі" Елізабет Дебікі, а Чарльза — Домінік Вест.

Реклама

9 листопада

"Білий лотос"

Комедійний серіал "Білий лотос", тріумфатор цьогорічної "Еммі", який здобув 10 статуеток, повертається з другим сезоном. Якщо події першого сезону відбувалися в розкішному готелі на Гаваях (куди за новими враженнями й новим життям приїхало дев’ять яскравих персонажів), то в новому сезоні на нас очікує нова локація. Трейлер натякає, що це буде розкішний курорт в Італії. Також ми побачимо абсолютно нових героїв, але точно відомо, що неперевершена Дженніфер Кулідж повернеться до своєї ролі Тані, учасниці клубу привілеїв "Білий лотос".

6 листопада

"Англійка"

Події цього вестерну відбуваються в 1890 році в Америці. Серіал розповідає про аристократичну англійку леді Корнелію Лок (Емілі Блант) і корінного американця Пауні Віппа (Часк Спенсер), яких об’єднує бажання помсти. Корнелія вирушає до новозбудованого містечка Гоксем, штат Вайомінг, щоб помститися людині, яка, на її думку, вбила її сина. У подорож вона їде разом з колишнім розвідником Пауні Віппом, корінним американцем, що погодився стати її гідом. Зі свого боку, Віпп має власні глибоко складні стосунки з "англійцями" (термін, який використовується для позначення американських поселенців незалежно від країни їхнього походження), а також план повернення його рідних колонізованих земель у Небрасці...

11 листопада

"Венздей"

У центрі серіалу "Венздей" — історія юної Венздей Адамс, доньки Мортіші та Гомеса Аддамсів. Ми знайомимося з дівчинкою, коли вона є студенткою Академії Невермор. Як звичайний підліток, вона заводить друзів і ворогів, та водночас — як зовсім незвичайна дитина — намагається опанувати своїми екстрасенсорними здібностями, зупинити жахливе вбивство жителів міста й розгадати надприродну таємницю, яка вплинула на її сім’ю 25 років тому. І все це паралельно з розвитком нових стосунків... Головну роль грає Дженні Ортега, в ролі її яскравої матері — Кетрін Зета-Джонс, а Гвендолін Крісті, зірка серіалу "Гра престолів", грає директорку Академії Невермор. Дебют Тіма Бартона обіцяє бути захопливим.

23 листопада

"Молоді монархи"

Популярний шведський серіал "Молоді монархи" повертається з другим сезоном, події в якому дуже швидко переходять від романтики до помсти. Ми зустрічаємося з героями після того, як зимові канікули в школі закінчились, і принц Вільгельм повертається до Гіллерска, щоб помститися Августу, своєму двоюрідному братові, який опублікував скандальне відео. Принц збирається перетворити життя свого брата на справжнє пекло — і сподівається повернути довіру Саймона цим процесом. Однак він і гадки не має, що збирається загрожувати власній монархії... Судячи з трейлеру, сезон буде напружений.

1 листопада

"Планета сексу з Карою Делевінь"

Модель та акторка Кара Делевінь вирушає на дослідження власної сексуальності (та сексуальності взагалі) у документальному проєкті Hulu. Робота над серіалом примусила її подивитися на себе під іншим кутом. Кара Делевінь каже, що раніше вважала себе "крутою дівчиною", але під час знімання для свого нового документального серіалу зрозуміла, що все ж таки має комплекси. "Я пішла на семінар з мастурбації, думаючи, що це буде лекція і я записуватиму в блокнот, а натомість це був рожевий шкіряний килимок на підлозі, а шестеро людей сказали: „Нумо, зніми спідню білизну"... „Ні, я категорично цього не робитиму", — сказала я", — розповідає акторка. У новому серіалі Делевінь чесно й відверто досліджує, що таке сексуальність та чи може вона мати певні межі.

"Віллоу"

Нове фентезі Disney+ за мотивами однойменного культового фільму 1988 року Рона Говарда й Джорджа Лукаса, який точно пам’ятають всі поціновувачі жанру. Нова стрічка розповідає про групу героїв, які "вирушають у небезпечний квест до віддалених від їхнього дому місць, де мають протистояти своїм внутрішнім демонам і об’єднатися, щоб врятувати свій світ".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.