До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найцікавіших серіалів грудня

Блискуча Джессіка Честейн в ролі не менш блискучої кантри-співачки Теммі Уайтнетт, повернення "Емілі в Парижі" та новий "Відьмак" – серед найцікавіших серіалів грудня.

"Джордж і Темми"

Реклама

Блискучий мінісеріал про справжніх зірок 70-х, кантри-музикантів Джорджа Джонса та його дружина Теммі Уайтнетт, яких зіграли Джессіка Честейн та Майкл Шеннон. Пара познайомилась на початку 70-х, коли обидва вже були зірками (а Теммі взагалі була прешою зірковою кантрі-виконавицею Америки, надавши своєї історію приклад багатьом артисткам), мали бурзливі стосунки і запсиали разом декілька альбомів, а в середині 70-х розійшлись. Декілька стутеток "Греммі", мільйони платинових альбомів, проданих по уьсому світу – ці люди вміли творити і вміли жити. Судячи з трейлеру, серіал буде феерічний.

4 грудня

"Скарб нації"

Джесс Валенсуела, 20-річна Мрійниця, вирушає на дослідження, щоб відкрити таємницю історії своєї сім’ї, і за допомогою своїх друзів прагне відновити втрачений історичний скарб. Новий пригодницький серіал Disney+ можна дивитись всією родиною.

14 грудня

"Рідня"

Новий фантастичний серіал для всіх поціновувачів жанру від Hulu. Молода письменниця-початківець відкриває таємниці минулого своєї сім’ї, коли її таємничим чином тягне назад в XIX століття. Там вона на власному досвіді дізнається, як це – бути рабинею, та намгається врятутаи одну людину. Серал знятий на основі оповідання "Рідня", його автокра – найвдіоміша у світі темношкіра письменниця-фантастка Октавія Батлер, написала його в 1979 році. згодом книжка була перевидана майже 30 разів.

"Емілі в Парижі"

Другий сезон "Емілі в Парижі" закінчився тим, що Мадлен і Сільві посварилися в Savoir, як наслідок — горда француженка пішла, щоб відкрити власну фірму, і запросила Емілі приєднатися до неї. Тож у третьому сезоні на Емілі чекає нова робота — і старі закоханості, Габріель, який тепер знов живе з Каміллою, та британський банкір Алфі. У новому сезоні побачимо всіх виконавців головних ролей — це Лілі Коллінз, Ешлі Парк, Лукас Браво та Каміль Раза. Окрім цього, французькі актори Семюель Арнольд, Бруно Гурі та Філіппін Леруа-Больє повернуться в образи колишніх колег Емілі Жюльєна, Люка та Сільві, а британського актора Люсьєна Лавісконта, що грає Алфі, підвищили до штатного учасника серіалу... В трейлері бачимо, як Емілі відпочиває біля басейну в готелі "Молітор", романтично подорожує з Альфі Провансом, несеться по небу на повітряній кулі та вдягає серію епатажних костюмів, зокрема коктейльну сукню з принтом зебри..

21 грудня

"Рекрут"

"Рекрут" — це новий шпигунський серіал, що його створив спеціаліст з політичних трилерів, сценарист Алексі Гоулі (State of Affairs). Серіал розповідає про Овена Гендрікса (Ноа Сентінео), молодого й амбітного юриста ЦРУ, якого втягнули в масштабні міжнародні конфлікти після того, як одна з агентів ЦРУ намагалася викрити її зв’язок з організацією та розповісти державні таємниці. У головній ролі — яскравий молодий актор Ноа Сентінео, відомий за романтичними комедіями "Як створити ідеального хлопця" та серіалом "Фостери".

16 грудня

"Відьмак: Походження"

Приквел серіалу "Відьмак", якого глядач чекав майже два роки. Події серіалу розгортатимуться у відьмацькому світі письменника Анджея Сапковського, але за 1200 років до пригод відьмака Геральта. Головною героїнею стане войовниця на ім'я Ейле, котра полишила свій клан і королеву, щоби стати мандрівною музиканткою. Однак згодом дівчині доведеться взятися за зброю..

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.