До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих фільмів для перегляду в кінотеатрах у липні

У тих українських містах, де це є можливим, відновили свою роботу кінотеатри. Ми зібрали добірку найцікавіших кіноновинок липня, адже похід у кіно – не недоречна під час війни розвага, а можливість підтримати індустрію кіно, яка має розвиватися та підживлювати українську економіку.

"Загублене місто"

Легка комедія із зірковим акторським складом, яка буквально створена для перегляду влітку. За сюжетом, Сандра Булок грає відому письменницю, герої якої завжди потрапляють в екзотичні пригоди та подорожують світом. Одного разу ексцентричний багатій (Деніел Редкліф) настільки повірив у написане, що викрав письменницю, аби та показала шлях до таємного міста зі скарбами, описаного в її новій книжці. На допомогу письменниці приходить сексапільний манекенник (Ченнінг Татум), який зазвичай прикрашає обкладинки її книжок...

Реклама
"Посіпаки. Повернення лиходія"

Улюблений анімаційний фільм про пригоди Грю та його прекрасних посіпак повертається цього літа. Нова стрічка є спінофом франшизи "Нікчемний я" та продовженням фільму "Посіпаки". Посіпаки, жовті й невгамовні повелителі мільйонів, проведуть вас туди, де все почалося. Нас знову очікує вибуховий гумор від Illumination і велика мрія одного хлопця стати найвеличнішим лиходієм людства. До озвучення головного героя Грю повернеться актор Стів Карелл.

"Найгірша людина у світі"

В український прокат виходить один з найкращих фільмів минулого року – комедійна драма "Найгірша людина у світі". Головна героїня, 30-річна Юлія, знайомиться на вечірці з привабливим юнаком і з головою занурюється в нові стосунки. Та невідомо, чи врятують вони від старих проблем. Стрічка норвежського режисера Йоакіма Трієра здобула приз за найкращу жіночу роль на Каннському кінофестивалі у 2021 та була номінована на премію "Оскар" у двох категоріях

"Щоденник гопника"

Метин — злодійкуватий хлопець із передмістя Стокгольма, але в душі він — актор. Наважившись на вступний іспит до академії мистецтв, хлопець благополучно його провалює. На додачу він ще й губить там свій щоденник із записами про крадіжки, вуличні бійки та збут награбованого. Така книжка "подвигів" цілком тягне на речовий доказ, але в руках людини з мистецького світу радше вийде друком та стане сенсацією. Стрічка шведського режисера Івіца Зубака дістала нагороду "Приз глядацьких симпатій" на Варшавському кінофестивалі.

"Ноу"

Новий науково-фантастичний трилер Джордана Піла, справжнього майстра інтелектуального жаху, автора картини "Пастка" 2017 року, за яку він здобув "Оскара". Сюжет картини звучить лаконічно, але дуже загадково: "Хмара незрозумілого походження дуже псує життя власникам невеликого ранчо". Що з ними буде та чи вдасться їм зрозуміти, що це за хмара?.. Нас чекає чорний гумор, оригінальний сюжет та прекрасна акторська робота Деніеля Калуя, що грав головну роль у "Пастці".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.