До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 найочікуваніших фільмів цієї зими

Цієї зими на нас очікує справді цікавий кіносезон. Друга частина "Аватару", на створення якого Джеймсові Кемерону знадобилося понад 10 років, зіркова драма "Вавилон" з Бредом Піттом і Марго Роббі та лауреат цьогорічного Каннського кінофестивалю "Трикутник смутку" — і це геть не все.

"Трикутник смутку"

Нова стрічка відомого данського режисера Рубена Естлунда ("Квадрат"), що цього року дістала "Золоту пальмову гілку" Каннського кінофестивалю. Її події відбуваються на розкішному круїзному судні. Кілька супермоделей вирушають у розкішний морський круїз з участю надзвичайно багатих та впливових людей. Після кораблетрощі розпещені пасажири судна потрапляють на безлюдний острів. Тут з’ясовується, що ловити рибу й загалом давати собі раду без грошей уміє тільки прибиральниця. Яскравий, саркастичний фільм, що висміює сучасний консюмеризм.

Реклама

7 грудня

"Аватар. Шлях води"

Сюжет фільму "Аватар: Шлях води" розгортається більш ніж через десятиліття після подій першого фільму. Стрічка розповідає про сім’ю Саллі (Джейка, Нейтірі та їхніх дітей); проблеми, які їх переслідують; шлях, який вони долають, щоб захистити одне одного від небезпек; битви, які вони ведуть, щоб залишитися живими, і трагедії, які вони переживають разом. Підготовка до знімань тривала кілька років. Щоб надихнутися підводною тематикою, а також для знімань 3D фільму Кемерон занурювався на дно Маріанської западини й став третьою людиною у світі, яка подолала цей шлях.

15 грудня

"Чоловік на ім’я Отто"

Яскрава екранізація бестселера чудового шведського письменника Фредріка Бакмана "Чоловік на ім’я Уве", що полюбилася читачам у всьому світові. В ролі похмурого буркотуна Отто, який став зовсім відлюдним після смерті дружини, але, здається, готовий розтанути, коли поруч із ним селяться нові сусіди — прекрасний Том Генкс. Режисер стрічки — Марк Форстер, який у 2008 році зняв "Квант милосердя".

12 січня

"Щедрик"

На межі зіткнення імперій, у безвиході окупації та пастці Другої світової війни опинилися діти, яких каральні режими СРСР і Третього Рейху позбавили батьків. Знедолених дівчаток приймає викладачка співу Софія. Вона оберігає їх і свою рідну донечку Ярославу – наївну ніжну Ярославу, яка понад усе прагнула примирити світ чарівливою мелодією "Щедрика". Події фільму розпочинаються в 1938 році в тодішньому Станіславові (сьогоднішній Івано-Франківськ) та ведуть нас через роки. Стрічку режисерки Олесі Моргуець-Ісаєнко знято в копродукції України та Польщі.

5 січня

"Фабельмани"

Нова стрічка Стівена Спілберга натхнена біографією самого режисера, який з юності мріяв знімати кіно. Головний герой стрічки — хлопець з Арізони, який росте в 1950-ті. До його рук одного разу потрапляє кінокамера, і це змінює його життя назавжди. В головних ролях — Мішель Вільямс, Пол Дано і Сет Роген.

19 січня

"Вавилон"

Події фільму "Вавилон" відбуваються наприкінці 1920-х і показують перехід індустрії від німого кіно до розмовного. Бред Пітт утілює роль зірки німого кіно Джона Гілберта — реальну особистість, одного з найвідоміших акторів тієї епохи. Тим часом Марко Роббі грає Клару Боу, справжню ікону та секс-символ бурхливих 1920 років. Судячи з першого трейлера, Дам’єну Шазелю, що є наймолодшим лауреатом "Оскара" за всю історію (за стрічку "Ла Ла Ленд"), вдалося зняти розкішне кіно. Трейлер сповнений кадрів з гучними вечірками — наркотиками й дівчатами, що танцюють топлес біля басейну. Але є місце у фільмі й сатирі на Голлівуд, а сам режисер називає його "Великим Гетсбі на стероїдах".

19 січня

"Супер Майк. Останній танець"

Довгоочікувана третя частина комедійної дами Стівена Содерберга. У стрічці "Супер Майк. Останній танець" ми знов зустрічаємося з харизматичним і досвідченим Супер Майком (Ченнінг Татум), який працює в стриптиз-клубі, але не проти розпочати нове життя. Автори фільму обіцяють, що буде дуже, дуже смішно.

9 лютого

"Людина-мураха та Оса: Квантоманія"

Цієї зими нас очікує третя частина пригод Людини-мурахи. Супергерої Скотт Ленґ (Пол Радд) і Гоуп ван Дайн (Еванджелін Ліллі) повертаються на екрани, щоб продовжити свої пригоди Людини-Мурахи й Оси. Разом з батьками Гоуп, Генком Пімом (Майкл Дуґлас) і Дженет ван Дайн (Мішель Пфайффер), вони досліджують Квантовий вимір та знайомляться з новими дивними створіннями...

17 лютого

"Марвели"

Нова стрічка Марвел присвячена тільки жінкам-супергероїням — Керол Денверс / Капітан Марвел, Камалі Хан / Міс Марвел і Моніці Рамбо. Фільм стане продовженням картини "Капітан Марвел" (2019).

16 лютого

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.