До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Парижі відкривається виставка Le Grand Numéro de CHANEL

15 грудня 2022 в Парижі відкривається виставка Le Grand Numéro de CHANEL, яку буде особливо цікаво відвідати напередодні різдвяних свят. Виставка триватиме до 9 січня 2023 року, проте зареєструватися для безплатного відвідування можна вже 17 листопада з 12:00 за київським часом.

З 15 грудня 2022 року по 9 січня 2023 року в Парижі, в Grand Palais Éphémère (2 Рlace Joffreб 75007) відкривається виставка CHANEL, присвячена ольфакторному всесвіту Дому.

Реклама

Дім Chanel запрошує зануритися у святковий вир ароматів і відчуттів: обіцяють, що виставка стане безпрецедентним досвідом для експертів та пересічних громадян. Напередодні Різдва (а виставка розпочне свою роботу 15 грудня) це буде особливо наснажлива пригода, адже вона "запрошує вас прямувати за своєю щасливою зіркою".

Поки подробиці не розголошуються, але очікується, що героями виставки стануть не лише № 5, а й інші парфуми Дому (принаймні їхні форми можна впізнати на постері, присвяченому відкриттю). "Від класики до культу, від мінімалізму до вишуканості, від повсякденного аксесуара до витвору мистецтва, що надихав найвидатніших митців… Парфуми CHANEL унікальні — вони збагачують враженнями, відкриттями й емоціями. Познайомитися з ними означає зустріти долю, відкрити життєву силу та пробудити бажання змінити життя. І зробити звичайне незвичайним", — кажуть творці виставки.

Вхід на виставку безплатний, але потрібна попередня реєстрація. Вона починається 17 листопада, онлайн.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.