До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Музей Ханенків збирає кошти на ліквідацію наслідків ракетного удару

Музей Ханенків, розташований біля парку Шевченка в самому центрі Києва, 10 жовтня постраждав від російських ракет, випущених на місто. Унікальну колекцію музею ще з початку воєнних дій евакуйовано до безпечного місця, проте його будівля – пам’ятка історії та архітектури – зазнала пошкоджень.

Музей Ханенків, 10 жовтня 2022

У себе в соціальних мережах керівництво музею звернулося до підписників з проханням про фінансову допомогу: "Команда музею не постраждала. Колекція убезпечена ще з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Роботи щодо визначення ступеня пошкоджень ще тривають. Мабуть, на численних фото та відео з місця подій ви бачили, що постраждали вікна музею. Ми вже перекрили їх та винесли уламки скла. За це дякуємо друзям і волонтерам музею! Для всіх, хто хотів допомогти, публікуємо рахунки наших партнерів — благодійної організації "Фонд "Міжвухами"". Реквізити можна подивитися за посиланням.

Реклама

Національний науково-природничий музей НАН України, що стоїть через перехрестя від місця вибуху, також зіштовхнувся з проблемою скління. Понад 50 вікон потребують заміни скла. Наразі музей зупинив роботу, а допомогти йому швидше відновити будівлю можна за посиланням.

Національний науково-природничий музей

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.