До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виставка Met Gala 2023 буде присвячена Карлові Лагерфельду

Нещодавно Інститут костюма на паризькій пресконференції оголосив назву нової виставки Met Gala 2023 – Karl Lagerfeld. A Line Of Beauty ("Карл Лагерфельд. ​​Лінія краси"). В такий спосіб організатори вирішили вшанувати легендарні роботи Лагерфельда, який помер у 2019 році у 85-літньому віці.

Карл Лагерфельд

Тадао Андо, один з улюблених архітекторів Лагерфельда, проєктуватиме саму виставку. Опікунка Met Gala Анна Вінтур також повідомила, що цю концепцію розробили невдовзі після смерті Лагерфельда у 2019 році. Метрополітен-музей, де щорічно триває Met Gala, підтвердив: на виставці буде представлено близько 150 легендарних творів кутюр’є, його ескізи й архіви, зібрані з 1950-х, коли дизайнер уперше приїхав до Парижа. Також публіка матиме змогу вивчити художню методологію та стилістичний словник "Кайзера Карла".

Реклама
Карл Лагерфельд

Макс Голляйн, директор Метрополітен-музею, пояснив, що майбутню виставку буде присвячено "безмежній уяві Лагерфельда та його пристрасті до інновацій. Карл Лагерфельд був однією з найчарівніших, найплідніших і найвідоміших постатей у моді й культурі, він вирізнявся не лише своїм видатним дизайном та невтомною творчістю, а й легендарною особистістю". Сам бал Met Gala заплановано на 1 травня 2023 року.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.