До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ART ON THE BATTLEFRONT: артпроєкт Vogue UA за участі світових художників

Боротьба українців триває на всіх фронтах — військовому, дипломатичному й культурному. Щоб підтримати українців під час війни та інформувати глобальну спільноту про російське вторгнення в Україну, ми ініціювали ART ON THE BATTLEFRONT. Це масштабний артпроєкт за участі світових художників, що об’єднує медіа, digital та мистецтво.

Спеціально для Vogue UA дванадцять видатних митців з усього світу створили ексклюзивні роботи різних масштабів у різних техніках – від антивоєнних плакатів до великих полотен і знімань. Серед учасників проєкту – художники Марина Абрамович, Ервін Вурм, Шон Скаллі, Чжан Хуан, Джонатан Міз, Сара Морріс, Фред Томаселлі, Марсель Дзама, Магнус Плессен, Ісай Гюндуз, Беатріс Мільхазес та Бен Следсенс.

Реклама

У межах ART ON THE BATTLEFRONT вони об’єдналися проти російської агресії, щоб поширити інформацію про події в Україні, покликаючись на традиційну культуру й характерний голос українців. Наприклад, Фред Томаселлі інтегрував українські народні мотиви на першу сторінку The New York Times, а Марина Абрамович представила серію знімань на тему зцілення від глибоких травм, заподіяних тоталітарним режимом.

Проєкт ART ON THE BATTLEFRONT стартує вже 4 липня на всіх майданчиках Vogue UA — на сайті, у Facebook та Instagram.

Дякуємо за підтримку у реалізації проекту команду ADMIXER.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.