До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Агенція Magnum Photos оголоcила конкурс для фотографів, що працюють з темами окупації та колоніалізму

Всесвітньовідома фотоагенція Magnum Photos оголошує open call для фотографів із Камбоджі, Мексики, Нігерії, України та Казахстану. "Beyond the Silence" ("За межами тиші") — конкурс, який має на меті створити діалог між фотографами з різних країн, висвітлюючи спільні досвіди і виклики.

© Rafał Milach / Magnum Photos

За словами представників Magnum Photos, конкурс ініційований, зокрема, через повномасштабну війну в Україні. "Окупація та анексія, вплив колоніалізму та цензури, а також індивідуальні й колективні рішення боротися чи адаптуватися — ось лише деякі з тем, на які ми запрошуємо рефлексувати фотографів. Адже в кожному куточку нашого світу конфлікти, як десятирічної давнини, так і ті, що нещодавно виниклі, слугують яскравим нагадуванням про наш спільний досвід".

Реклама

У результаті open call будуть відібрані вісім фотографів, кожен із яких представить свої роботи разом зі світлинами чотирьох фотографів Magnum на виставках у Мексиці, Казахстані, Нігерії, Камбоджі, Україні та Сполучених Штатах. "Поза межами тиші" — проєкт, організований Magnum Photos у партнерстві з Odesa Photo Festival (Україна), Vlast (Казахстан), Centro de las Artes San Agustín (Мексика), Africa Artists' Foundation (Нігерія) та Angkor Photo Festival & Workshops (Камбоджа), за підтримки Open Society Foundations та Українського інституту.

Податися на конкурс можна за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.