До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як вписати коси в образ: приклади модних українських дівчат

Коси – це старовинна зачіска українок. Проте не старомодна. На прикладах героїнь VOGUE демонструємо модні приклади цієї зачіски. Отже, як плести коси, щоб мати модний вигляд.

Alyona Alyona

Українська співачка, реперша, Alyona Alyona постійно використовує коси як доповнення до своїх сміливих та яскравих образів.

Реклама
Яна Бородіна, йога-тренерка

Яна Бородіна – модна київська тренерка з йоги. Для vogue.ua вона розробляла інструкцію, як навчитися стояти на голові. Косички – одна з найулюбленіших зачісок Яни. Вона зазвичай розділяє волосся спереду на дві рівні частини і плете кіски, які звисають на обличчя.

Яна Бородіна. @scorpioprincesse
Яна Бородіна. @scorpioprincesse
Надя Шаповал

Українська стилістка, засновниця бренду Nadiia Надя Шаповал – поціновувачка українського культурного надбання. Вона по-особливому бачить світ та наївне українське мистецтво. Вона плете коси, поєднуючи їх з гострими та розслабленими образами, в яких зчитуються алюзії то на Параску Плитку-Горицвіт, то на Лоліту, то на Лесю Українку.

Jerry Hail

Співачка Джеррі Гейл – фактично амбасадорка кіс. Вона постійно використовує плетіння в своїх образах.

Джамала

Джамала, яка стала найбільш активною зіркою, яка підтримує Україну, носить коси з особливим шиком. Співачка через зачіску розкриває коди не лише української, а й кримськотатарської культури.

Юлія Саніна

Співачка, лідерка the Hardkiss Юлія Саніна обожнює різні види плетінь. Найчастіше її можна побачити не з однією або двома, а з багатьма косицями. Це надає її образу екзотичного фльору.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.