До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова стрижка Brachel поєднує дві епохи та двох знаменитостей

Новий бум у соцмережах – стрижка Brachel. Вона поєднує не просто техніки стриження, а епохи: нашарування "пір'я" з 90-х, як у Рейчел Грін, героїні серіалу "Друзі", та об'ємний чубчик з 60-х, як у Бріжит Бардо.

Ми вже писали: один з головних трендів осінніх зачісок – це стрижка Sachel (Shaggy Rachel).

Реклама

Невеликий екскурс в історію перукарського мистецтва: пишна й об’ємна стрижка з пасмами-пір’ям, яку Дженніфер Еністон носила під час знімання, вперше викликала фурор у 90-ті: всі хотіли таку ж. Стрижка Рейчел Грін стала шалено популярною знову в 2021-му, коли вийшов епізод HBO Max "Друзі: Возз’єднання".

Чому всім подобалась стрижка Рейчел? – вона могла задовольнити потреби безлічі жінок: достатньо довга, щоб не здаватися надто ризикованою, вона дозволяла надати волоссю форму, а образу — завершеності, не розлучаючись зі звичною довжиною.

В 2022-му ми побачили нове трактування образу Рейчел, Sachel – гібрид улюбленого Майлі Сайрус та Біллі Айліш шегу та стрижки Рейчел.

Чергове прочитання легендарної зачіски запропонувала інфлюєнсерка Шей Салліван. Стрижка Вrachel поєднує не просто техніки стриження, а епохи: нашарування "пір'я" з 90-х, як у Рейчел, та об'єм і чубчик з 60-х, як у Бріжит Бардо.

Щоб повторити зачіску, недостатньо простригти волосся шарами. Потрібно буде використовувати майже забуте гаряче сушіння феном на круглу щітку. А чубчик Бріжит Бардо потребуватиме старих добрих бігуді діаметру XXL. Прогрійте волосся та дайте йому охолонути в скрученому вигляді. Це матиме приголомшливий ефект.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.