До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Крабики" повертаються – і ось приклад для натхнення

Сьогодні заколки для волосся переживають бум. Вони пробуджують ностальгію, тішать кольорами та поліпшують настрій.

@cierramillerr How to claw clip with long hair

Багато хто з нас розглядав "крабики" як простий спосіб зібрати волосся, коли воно заважає, а можливості дійти, нарешті, до салону – немає. Джуліанна Голдмарк, співзасновниця модного бренду аксесуарів для волосся Emi Jay, каже: "Те, що зароджувалося як ситуативний тренд, згодом перетворилося на повсякденну потребу". Вона нагадує, що це почалося ще під час карантину, коли всі працювали вдома – і несподівано зрозуміли, якими зручними можуть бути заколки для волосся. Сьогодні з’явилася безліч заколок всіх дизайнів і принтів, їх легко вписати в повсякденний або навіть святковий образ.

Реклама

"Аксесуар пропонує простоту й водночас слугує формою самовираження, — каже Голдмарк. – Крабики не смикають волосся, а ще – дають змогу вигадати зачіску без використання нагрівальних приладів. Думаю, саме за це їх так люблять: ви можете зробити гладку зачіску, "Мальвінку", недбалу гульку або навіть тримати ним косу". Крім того, заколки пасують до всіх типів волосся.

У TikTok є купа вірусних інструкцій, як зробити укладку за допомогою крабика, байдуже, ваше волосся довге, густе, кучеряве чи будь-яке інше. До речі, заколки для волосся полюбляють наші улюблені знаменитості, від Белли Гадід до Гейлі Бібер.

Голдмарк також пропонує кілька порад щодо укладання: "Хто має тонке волосся, раджу закрутити його й вільні кінчики спустити над затискачем, ніби водоспадом. Це надає об’ємнішого вигляду зачісці й просто мило". Ті, у кого густе волосся, можуть збирати заколкою лише верхню частину волосся".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.