До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гейлі Бібер зробила модний боб

Гейлі Бібер обрізала довге волосся. Тепер знаменитість носить модний боб.

Захоплення Гейлі Бібер сферою краси – неймовірно велике. Це Гейлі змусила весь світ гуглити "Що таке глазурована шкіра?", коли запустила свою лінію Rhode у 2022 році, а її глазурований манікюр від зіркової майстрині Золи Ганзорайт миттєво набув вірусної популярності.

Реклама

Гейлі експериментує і з укладаннями, хоча попелясто-русявий колір та довжина її волосся лишалися незмінними впродовж останніх кількох років, за невеликими винятками. Проте ніхто не застрахований від звабливого "новий рік, нова ти", навіть знаменитості. Тож Гейлі рішуче розпрощалася з довжиною.

"Ой", — підписала модель фотографію, на якій вона демонструє свою нову стрижку. Це боб, який в моді вже багато років і, очевидно, нікуди не дінеться й у 2023 році. За словами стиліста Сіда Гейса, наразі серед його клієнтів зростає захоплення "надзвичайно класичним бобом Vidal Sassoon": "Чітка форма, що вражає, — менше про шари, а більше про прямі лінії та кути". А якщо ви не впевнені, чи готові наважитися й обрізати волосся? Скористайтеся порадою стиліста Най Ваші: "Моя головна порада щодо бобу — не передумувати… або не недооцінювати його силу".

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.