До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гелен Міррен підкорила Канни новим кольором волосся

Одним із найбільш запам'ятовуваних моментів церемонії відкриття Канського кінофестивалю цього року стала поява на червоній доріжці актриси Гелен Міррен, яка не просто підтримала настрій фільму "Фаворитка" своїм вбранням, але й здивувала новим кольором волоссям. 77-річна британка змінила фірмову сивину на яскраво-синій відтінок, що поєднувався з її блакитною сукнею-бюстьє.

Гелен Міррен на відкритті Каннського кінофестивалю, 16 травня 2023
Гелен Міррен на відкритті Каннського кінофестивалю, 16 травня 2023

Реклама

Користувачі в соціальних мережах вже припустили, що Міррен таким чином підтримала русалочий тренд, що набирає популярності серед юного покоління модників у тіктоці. Приклад актриси доводить, що в будь-якому віці можна йти за позивом серця, експериментуючи зі стилем, манікюром або кольором волосся. А досягти цього ефекту її майстрам по волоссю вдалося за допомогою спеціального спрею L'Oreal у відтінку "океанський синій".

З б'юті-гігантом Гелен Міррен вже співпрацює протягом багатьох років. Виробник запевняє, що змиється відтінок через 10—20 процедур миття голови. Подивимося на подальші трансформації актриси.

До речі, це не вперше, коли в Каннах Гелен експериментує зі своєю зовнішністю. У 2019 році, наприклад, вона з'явилася на фестивалі з рожевим волоссям та короткою стрижкою а-ля піксі.

Гелен Міррен, 2019
Гелен Міррен, 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.