До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

81-річна Марта Стюарт стала новою зіркою Sports Illustrated

Цифри у паспорті — це умовність, що доводить нова обкладинка видання Sports Illustrated, зіркою якої стала 81-річна Марта Стюарт. Причому американська письменниця та підприємниця не просто знялася для обкладинки, а зробила це у купальнику. Метою цього проєкту вона назвала бажання продемонструвати жінкам, що насолоджуватися життям та любити себе можна у будь-якому віці, навіть 80+. Стюарт стала найстаршою моделлю видання за всю історію його існування.

Марта Стюарт на обкладинці Sports Illustrated
Марта Стюарт на обкладинці Sports Illustrated

Реклама

"Вік не є ключовим фактором, коли ми говоримо про дружбу чи успіх. Важливо те, що люди роблять, як вони мислять та діють, а не вік", — переконана Стюарт, яка також додає, що вона досить рідко замислюється про свій вік. У себе в інстаграмі підприємниця також написала, що готувалася до знімання кілька місяців, щоб більш впевнено почувати себе у кадрі, а також додала: "Пробувати щось нове — це дуже добре. Бути безстрашним — це дуже добре. Не бійтеся нічого".

Нагадаємо, що Марту Стюарт сьогодні називають однією з найвпливовіших жінок США. Стати відомою їй допомогли поради з домоводства, які вона змогла монетизувати завдяки книгам та телешоу, заснувавши згодом повноцінну імперію. Народилася Марта у 1941 році в родині польських іммігрантів. Її батьки виховували шістьох дітей, часи були складні, і мама швидко навчила дівчину шити та готувати. З юних років вона вже продавала власну випічку, щоб допомагати сім'ї, а з 13 навіть пробувала себе в якості моделі. Пізніше саме ці навички допоможуть їй стати зіркою — спочатку популярність прийде до неї в рідному місті, потім вона масштабується за допомогою першої книги, в якій будуть зібрані прості, але завжди актуальні поради — як підібрати штори до кольору стін, правильно заморозити овочі на зиму або сервірувати стіл, потім телевізійне шоу, власне видання і ще купа всього. Були у її біографії навіть проблеми із законом — у 2004 році вона п'ять місяців провела у в'язниці через звинувачення у фінансових махінаціях, але навіть це не зламало вольову Марту, а серед її аудиторії була популярна фраза: "Ще невідомо, хто кого має більше боятися: Марта Стюарт в'язниці або в'язниця Марти Стюарт". Після виходу з в'язниці вона з ще більшим ентузіазмом взялася за реалізацію нових проєктів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.