До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ідей стрижок від крутих київських майстрів

Нова стрижка, що відповідає тенденціям 2023 року, — в роботах найкрутіших київських майстрів

Павел Лотник

Один з найвідоміших київських стилістів, Лотник стоїть за безліччю зачісок для героїнь Vogue. Він вміє знаходити точний баланс між "модно" та "сумісно з життям".

Реклама

Аня, Gor Par

Всі київські хіпстери знають дорогу до Gor Par як свої п'ять пальців. Якщо треба щось гостромодне, немейнстрімове, складне, дивакувате, а часом – просто дивне, – це сюди. "Наша перукарня універсальна, і головна ідея, яку ми транслюємо, – у нас зручно та комфортно всім", – кажуть тут.

Андрій Крупчинський, ERTEQOOB

Андрій Крупчинський вдягається в чорне, носить одяг японських дизайнерів, він інтелектуал, естет та перфекціоніст, при цьому – доброзичливий та позбавлений снобізму. Аристократичні стрижки та бездоганні форми – його зона відповідальності.

Майя Коба, салон Oleksandr Sytnikov

В салоні Olexandr Sytnikov злегка зневажають тренди, проте безпомилково вловлюють їх. Крім того, не бояться ризикувати та виводити клієнтів з зони комфорту.

Сергій Шапочка, Forma

Сергій Шапочка – дещо брутальний майстер, проте його підхід обожнюють перебільшено красиві дівчата. За пошуком балансу між інстаграмно-розкішним та бунтівним варто записуватися в чергу за пару місяців.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.