КУПИТИ КВИТКИ

Що подивитися осіннім вечором? Новий мініфільм Луки Гуаданьїно

Що подивитися восени? – Новий мініфільм Луки Гуаданьїно з Марго Роббі та Джейкобом Елорді

Всесвітньо відомий італійський режисер Лука Гуаданьїно зняв мініфільм "До зустрічі о 5" для Chanel №5 з Марго Роббі та Джейкобом Елорді в головних ролях. Фільм триває рекордні дві хвилини і двадцять секунд, – це безпрецедентно для рекламних відео.

Реклама.

Лука Ґуаданьїно — майстер чуттєвого кінематографу, квінтесенція якого – "Назви мене своїм ім’ям" (2018).

Міні фільм "До зустрічі о 5" знятий на 35-міліметрову плівку, щоб підкреслити зернистість шкіри, тремтіння першого побачення, що вібрує між жінкою та об’єктом її бажання. Актор, що склав зіркову пару Марго Роббі, – Джейкоб Елорді, кумир міленіалів з часів серіалу "Ейфорія" та трилеру "Солтберн" (продюсеркою якого виступила Роббі). Він також зіграв Елвіса в "Прісциллі" Софії Копполи та грає у майбутньому "Франкенштейні" Гільєрмо дель Торо.

Червоний костюм Марго Роббі — це омаж Кароль Буке та мініфільму "Пам’ятники" (1986), який зняв в Юті Рідлі Скотт. Міфологія культових парфумів Chanel #5 продовжується.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.