До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Парфум дня: аромат мандарина, що підносить настрій

Реальність українців змінилася: ми більше не чекаємо Нового року, ми чекаємо переможного миру. Водночас ми не дозволимо агресорові вкрасти в себе свято. Вибираємо засоби, що підносять настрій та можуть бути чудовим подарунком — собі або близьким.

Mandarine Basilic Forte, Guerlain

"Насолода від залитого сонцем мандарина", — так описують творці цей аромат. Дійсно, мандарин тут незвичний — принаймні для тих, хто асоціює цей фрукт з ароматом ялинки та снігу. Радше зацукрований, карамелізований цитрус, подібний до цукатів у панетоне або прозорих мандаринових часточок у сиропі. Такі можна знайти на вуличних різдвяних ярмарках. Цю гурманську красу супроводжують ноти ванілі, абсолю апельсинового квіту та есенція болгарської троянди.

Реклама

Терпкість шкірки відтіняють деревні ноти — зігрітий сонцем сандал привносить у композицію внутрішнє сяяння. Щоб гарантовано підносити настрій, тут є щедра порція базиліку (а, як ми знаємо, мандарин і базилік — майже канонічне парфумерне поєднання).

"У цій варіації я хотіла акцентувати на золотистому кольорі мандарина, його соковитій, фруктовій фактурній неповторності. Я бачу його помаранчевим, майже червоним, як передзахідне сонце наприкінці спекотного дня, що обіцяє гарну погоду завтра", — каже Дельфін Єльк, парфумерка Guerlain. Вся композиція просякнута любов’ю до життя. Схоже це те, чого нам всім дуже бракує саме зараз.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.