До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Приголомшливий манікюр з церемонії Grammy

Червоні доріжки престижних церемоній – це завжди парад зіркових beauty-образів. Згадуємо найяскравіший манікюр з церемонії нагородження Grammy 2023.

Від тривимірного квіткового манікюру Ліззо до золотих ручок Меган Фокс (пластини білого золота, діамантові інкрустації), від ніжного блиску на нігтях Дженніфер Лопес до епатажних пазурів Лаверни Кокс, до вашої уваги – найкращі nail-образи знаменитостей Grammy 2023.

Реклама

Меган Фокс

Меган Фокс вразила всіх, продемонструвавши нігті, виконані з чистого білого золота 14 карат, та прикрашені хрестами зі 150 вишуканих білих діамантів. Ідея такого манікюру спіткала ДжилліанСассон, засновницю і креативну директорку ювелірного бренду MarrowFineJewelry, та БріттніБойс, відому нейл-майстриню і засновницю NailsofLA.

Lizzo

Квіти? Для Греммі? Сенсаційно (якщо референс не читається, то наголосимо: це репліка Міранди з "Диявол носить Prada"). Ліззо підібрала манікюр до розкішної помаранчевої сукні. Нейл-майстриня Ері Ішізу, яка відповідала за манікюр, поділилася, як створити образ. Спочатку вона виліпила 3D-квіти акрилом на нігтях, а потім застосувала OPIGelColor відтінку SiliconValleyGirl. Після додала трохи кристалів, використовуючи базове покриття OPIGelColorStayStrongBaseCoat, і покрила все матовим "топом" OPI.

Це, до речі, не перша вдала співпраця Ліззо та її нейл-мастрині. Попередня була теж блискуча.

Лаверна Кокс

Кокс обрала золотий "розцяцькований" манікюр, який пасував до її прикрас. Нейл-майстриня Ері Ішізу попрацювала і тут: вона обрала форму "стілетто" середньої довжини, вкрила двома шарами ApresArtisteMetallicGold, а потім закріпила зверху золотий кристал Swarovski. Після вкрила фінішним покриттям.

Дженніфер Лопес

"Ми хотіли, щоб манікюр підкреслював сукню Gucci – свіжо й мінімалістично", — написав знаменитий нейл-майстер Том Бачік у своєму Instagram. Бачік використовував засоби з його власної колаборації з брендом beauty-аксесуарів та приладів Tweezerman, UltimateNailCareSet, та тіпси (накладні нігті) LilaTips бренду ApresNails, поверх яких наніс тонкий шар покриття VintageCarnation того ж бренду і ряд крихітних діамантів, розташованих по центру.

Тейлор Свіфт

Тейлор Свіфт, яка отримала нагороду за найкраще музичне відео "AllTooWell: TheShortFilm", обрала темно-синій манікюр, який пасував до її темно-блакитних тіней та спідниці й топаRobertoCavalli.

Карді Бі

Чорний манікюр у готичному стилі "реперки на шпильках" ідеально поєднувався з її сукнею з капюшоном кольору електрик від індійського дизайнера GauravGupta.

Мері Джей Блайдж

Блайдж виблискувала на червоній доріжці у розкішно декорованій срібній сукні, золотому поясі та блискучих нігтях у тон.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.