До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крута ідея осіннього манікюру від Дженніфер Лопес

Жодної ексцентрики, жодних дизайнів, жодних примхливих форм або довжини – Дженніфер Лопес віддана своєму стилю, який можна описати одним словом 'classy'. Навіть у манікюрі.

Коли йдеться про тренди манікюру, Дженніфер Лопес завжди в темі — і її останній манікюр не став винятком. Минулого тижня на показі Ralph Lauren у Лос-Анджелесі SS 2023 Лопес відзначила подію у вишуканому костюмі в тонку смужку, який чудово доповнив насичений бордовий лак.

Реклама
@tombachik

Зірковий майстер манікюру Том Бачик, клієнткою якого Джей Ло залишається вже багато років, порадив зірці розкішний відтінок Essie Bordeaux, нанесений двома тонкими шарами на основу та покритий блискучим топом. "Цей колір особливо добре працює з короткими нігтями природної форми", — каже Бачик. Таку форму українські майстри називають "заокруглений квадрат".

Лак для нігтів відтінку №50 Bordeaux, essie

Винний манікюр Лопес універсальний для сезону, особливо для тих, хто прагне класичної розкоші під час завершальної фази року. На тлі пастельних і мерехтливих відтінків, натхнених Y2K, простий манікюр Джей Ло має зовсім інакший вигляд.

Текст: CALIN VAN PARIS
За матеріалами www.vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.