До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кохання на кінчиках пальців: манікюр з ініціалами бойфренда

На італійському весіллі своєї сестри Кортні Кім Кардаш'ян прикрасила безіменний палець діамантовою каблучкою з літерою "P‎" – першою в імені коміка Піта Девідсона, з яким вона зустрічається. За кілька тижнів по тому, Дженніфер Лопес теж прикрасила пальці ініціалами коханого – тільки зробила це по-своєму, – нанесла їх на нігті. Відтоді манікюр з іменем бойфренда – офіційно новий тренд.

Співачка продемонструвала в Instagram свіжий нюдовий манікюр, доповнивши його золотим малюнком на безіменному пальці. Хрест та літери "J‎" і "B‎" – перші літери імені зірки і її чоловіка актора Бена Аффлека – стали ідеальним доповненням до її чудової обручки із зеленим діамантом.

Реклама

"Jen and Ben forever‎" – написав майстер манікюру Том Бачик, який створив цей малюнок. Для базового нюдового покриття Бачик використав відомий своїми стійкими кольорами гель-лак The Gel Bottle Inc у відтінку Dune.

Текст Hannah Coates

За матеріалами vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.