До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 розкішних ідей новорічного манікюру

Обрали 7 ідей nail-дизайну, які будуть доречними на Новий рік. Авторка всіх — зіркова майстриня манікюру Ірам Шелтон.

Про Ірам

Ірам Шелтон — колишня брокерка, яка була захоплена красою, манікюром та макіяжем. Вона каже, що завжди мріяла про ідеальний манікюр, але знаходила недоліки в роботі майстрів. Тому спробувала творити власноруч — і неочікувано мала успіх. Сьогодні в її інстаграмі — 134 тисячі підписників та співпраця з Dior, Chanel, Armani Beauty. Манікюр у Ірам обирають Роузі Гантінгтон-Вайтлі та Гейлі Бібер. Її персональна сесія в лондонському спа-центрі Bulgari обійдеться в суму від 300 до 500 фунтів; протягом цього часу Ірам не лише робить манікюр з покриттям, але й дає поради щодо домашнього догляду за руками.

Реклама

Ірам — поціновувачка бездоганних дизайнів, розкішних, але стриманих.

Золото і перли

Найріздвяніше поєднання з усіх можливих — це золото та перлини. Останні можна залишити об'ємними, як у роботі Ірам, а можна імітувати, намалювавши крапки перламутрово-білого кольору.

Мінімалістичний декор

Така прикраса манікюру — майже таємний код: здалеку має вигляд чорної цятки, і лише зблизька помітно, що це насправді ялинкова куля.

Витончений акцент

Якщо "френч" набрид, то можна зробити "посмішку" не на відрослій частині нігтя, а в його основі. Контраст темного лаку та металізованого покриття заворожує.

Ялинкові прикраси

Цей 3D-декор миттєво переносить в атмосферу Різдва і створює піднесений настрій. Будуть потрібні об'ємні наліпки та трошки терпіння. Достатньо прикрасити всього один чи два нігтя, щоб стриманий манікюр перетворити на святковий.

Візантійський шик

Подібне декорування вимагає доброго смаку та вправності від майстра. Обирайте такий, тільки якщо повністю впевнені в кваліфікації манікюриста.

Золоті квіти

Цей манікюр — на грані між ювелірним та флористичним: поєднує краще з обох. Має святковий, але не драматичний вигляд.

Сніжний френч

Класика манікюрного жанру, чудово пасує дорогим прикрасам, і лижному светру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.