До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Bella! – Візажистка Белли Гадід розкриває секрети макіяжу моделі

У грі в асоціації відразу за "Белла Гадід" на думку спаде "бездоганна шкіра" – обидва поняття йдуть рука в руку. Але якщо ви думали, що шкіра моделі ідеальна щодня й кращої вже не може бути, – зачекайте, доки не побачите, як зіркова візажистка Нікі Вольф застосовує свою магію.

Напередодні Паризького тижня моди Вольф створила для Гадід сучасний б’юті-образ 1990-х – поєднання ідеальної шкіри та легкої тонкої підводки. Мрійливий – це нічого не сказати. Ось як вона цього досягла.

Реклама
Шкіра

"Белла хотіла мати гарний й невимушений природний вигляд, тому я вдосконалила шкіру за допомогою вельми легкої тональної бази, коли просто додала консилер там, де це було треба, – шкіра відразу дістала бездоганний та водночас гарантовано природний вигляд.

Sheer Skin Tint, Summer Fridays

Потім я додала на вилиці хайлайтер, майже прозорий, щоб надати справжнього сяяння шкірі, після чого використала кремові формули для контурування.

Reflect Highlighter Stick, Victoria Beckham
Stick Glow limited-edition blush balm, Dior

Ми також використали трохи контуру на очах, лінії носа та вздовж нижньої частини обличчя, щоб додати глибини й легкого бронзового відтінку".

Neo Nude A-Contour, #20, Giorgio Armani
Тонка підводка

"Я досягла ефекту „невидимої" підводки завдяки тонкій лінії вздовж лінії росту нижніх вій – чорним кольором. Потім, на верхній лінії вій, я використала дуже тонку щіточку з гелевою підводкою для очей і майже притиснула щіточку до вій, щоб створити надтонку лінію взавдовжки повік. Дійшовши до зовнішніх кутів, я трохи підняла їх. Таке нанесення підводки справді допомагає підняти та подовжити форму очей. Це сучасний погляд на образ 1990-х".

Олівець-лайнер для очей Defining Liner, RevitaLash
Брови

"Ми зберегли брови тонкими й окресленими, що додає всьому образу Белли того самого настрою 90-х".

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.