До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Beauty-тренд: невідимі стрілки

Цікавий трюк візажистів – тонка, ледь помітна лінія біля коріння вій. Vogue.ua розповідає про те, навіщо і за допомогою яких продуктів робити стрілки невидимими.

Elie Saab FW2022

Найтонші стрілки біля самого коріння вій візажисти використовують, коли не хочуть перевантажувати очі косметикою, або коли потрібно надати завершеність вечірньому образу. Прийом працює не лише на подіумі, але й з макіяжем для життя.

Fendi Couture FW2022

Візажист Ханна Мюррей рекомендує ставити крихітні крапки у проміжках між віями. Тоді здаватиметься, що вони набагато густіші навіть без туші. Дотримуватися поради просто, якщо озброїтися правильним інструментом: підводкою-фломастером із загостреним кінчиком або лайнером-тризубом, винаходом Clarins. Ними не ковзають уздовж вій, як олівцем або звичайним підведенням, а, направивши його перпендикулярно віям, акуратно прикладають біля коренів.

Реклама
Elie Saab FW2022

Ті, хто практикується зі стрілками давно і успішно, можуть користуватися звичайним лайнером з подовженим гнучким і тонким пензлем. Головне вибирати добре пігментований продукт, який, висихаючи, не стає матовим і не втрачає насиченості, і малювати їм найтоншу лінію якомога ближче до лінії росту вій.

Fendi Couture 2022

Одна з незаперечних переваг невидимих ​​стрілок у тому, що вони підходять для круглих та мигдалеподібних, невеликих та величезних очей. Друге – у тому, що, на відміну від драматичних та розгонистих стрілок-крил, їх справді легко створювати.

Chanel FW2022
Vogue.ua обрав 10 найкращих підводок, за допомогою яких можна створити невидимі стрілки

1. Підводка Mad Eyes Precise Liner, Guerlain. Зручний аплікатор, удосконалена формула не зашкодить тим, хто носить лінзи, та скаржиться на чутливість очей.

Mad Eyes Precise Liner, Guerlain

2. Підводка Diorshow On Stage, Dior з надгнучким фетровим кінчиком, який малює точну лінію та дозволяє регулювати товщину залежно від прикладеного тиску. Його формула забезпечує 24 години інтенсивного кольору, а палітра вар'юється від чорного до рожевого (всього – 16 кольорів).

Стійка підводка Diorshow On Stage, Dior

3. Натхненна мистецтвом традиційної каліграфієї, Black Magic Liquid Eyeliner Eyeko робить підведення очей легким, незалежно від рівня майстерності. Рівний колір, що наноситься одним штрихом, тримається протягом усього дня і забезпечує контрольоване нанесення.

Black Magic Liquid Eyeliner, Eyeko

4. Рідка підводка 3 Dot Liquid Liner, Clarins, – революційний засіб, який встиг отримати безліч б'юті-нагород і всесвітнє визнання, ідеально заповнює простір між віями "точка до точки" і повторює їх вигин, роблячи погляд виразним і природним.

3 Dot Liquid Liner, Clarins

5. Стійка рідка підводка з високою точністю та водостійкою формулою Le Liner De Chanelмає рідкісний відтінок Rouge Noir. Про історію цього кольору читайте тут. Фарба міститься в закритій капсулі, тому не висихає і не густішає. Стійка формула засобу підходить навіть для чутливої шкіри.

Підводка Le Liner De Chanel

6. Стійка підводка для очей Ultimate Pen Eyeliner №01 Black, Kiko Milano має капілярну систему подачі продукту, яка допоможе зберегти максимальний контроль нанесення. Підводка залишає чітку та яскраву лінію, яка не змащується і не тьмяніє.

Стійка підводка для очей Ultimate Pen Eyeliner №01 Black, Kiko Milano


7. Зміцнювальна підводка для очей So Intense Eyeliner, Sisley, дає чітку і насичену чорну лінію. Підводка-фломастер збагачена вітамінізованим пептидом, екстрактом дикої троянди і аргініном, щоб робити вії міцнішими, густішими і довшими.

Зміцнювальна підводка для очей So Intense Eyeliner, Sisley

8. Водостійка підводка Idôle Ultra Precise, Lancôme, з рідкою формулою, насиченою сяючими вуглецевими пігментами, легко наноситься та стійка до розмазування. Має ультратонкий наконечник товщиною 0,1 мм та створює тонку лінію до 0,4 мм

ПодводкаВодостійка підводка Idôle Ultra Precise, Lancôme

9. Підводка Archliner Ink Stylo Eyeliner, Shiseido, завдяки спеціально розробленому кутовому мікро-точному кінчику позбавляє від помилок рідкої підводки та забезпечує невагому чіткість, яка зберігається до 24 годин.

Підводка Archliner Ink Stylo Eyeliner, Shiseido

10. Підводка Effet Faux Cils Shoking, Yves Saint Laurent, малює тонкі та насичені лінії одним рухом.

Підводка Effet Faux Cils Shoking, Yves Saint Laurent

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.