До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

16 найяскравіших образів краси на червоній доріжці "Оскар-2024"

У Лос-Анджелесі пройшла 96-та церемонія нагородження Кіноакадемії "Оскар". VOGUE Ukraine обирає найяскравіші образи з червоної доріжки. Короткий спойлер: цього разу переміг макіяж у теплих тонах, а червона помада залишилася аутсайдером. Також у фокусі уваги зірок та їхніх beauty-команд — стрижки "боб" та ефектний макіяж тіла.

Люпіта Ніонго

Люпіта Ніонго сяяла на червоній доріжці — в усіх сенсах. За макіяж Люпіти відповідав візажист Нік Бароуз, який віддав перевагу засобам Chanel. Він створив металевий бронзовий макіяж очей за допомогою рідких тіней для повік Chanel Ombre Première Laque Longwear у відтінку Desert Wind, а флюїд Healthy Glow відітнку Sunkissed наніс не лише на обличчя, а й на тіло акторки. Щоб її шкіра виблискувала ще дужче, він додав поверх ключиць та передній частині плечей тіні Ashunta Sheriff Unicorn Multichrome Glitter Shadow. Це створило фантастичний ефект, коли здавалося, що блискучі кришталеві намистини сукні Giorgio Armani Privé плавно переходять на шкіру Люпіти.

Реклама

Василіса Степаненко

Василіса Степаненко, яка працювала над фільмом-переможцем цього року, "20 днів в Маріуполі", зійшла на червону доріжку в сукні Gasanova та з бездоганним макіяжем і укладанням. Справжній голлівудський шик, але без надмірної розкоші: пухнасті брови, теплі кольори.

Джеймі Лі Кертіс

Так по-королівськи носити сивину вміє всього декілька голлівудських зірок. Джеймі — одна з них. Постава, погляд, велич — у цьому образі прекрасно все.

Шарліз Терон

Очі Шарліз виблискували яскравіше, ніж діаманти на її шиї. Особливого шарму образові додало гладке укладання з двома пасмами, висвітленими над обличчям.

Грета Гервіг

Режисерка Грета Гервіг, в арсеналі якої — епічні фільми про жіночу силу "Барбі" та "Маленькі жінки", могла би залишатися за кадром, втім, її образ не залишив їй шансів: сміливе укладання та бездоганний макіяж в теплих тонах з акцентом на очі.

Аня Тейлор-Джой

Амбасадорка Dior, Аня Тейлор-Джой виступила в звичному для себе, але від того не менш ефектному образі: довге висвітлене волосся, яке створює контраст з карими очима. Зачіску акторки створив зірковий стиліст Грегорі Рассел, за макіяж відповідала британська візажистка Джорджи Айсдел, яка, цілком передбачувано, обрала засоби Dior Beauty.

Зендея

Зендея з її ефектною стрижкою "боб" зриває заслужені овації. Макіяж зірки римувався з рожево-сріблястою сукнею Armani Privé ті ефектним рожевим манікюром.

Шарлотта Кемп Мюль

36-річна музикантка, письменниця і модель Шарлотта Кемп Мюль підірвала стандарти старого Голлівуда і з'явилася на церемонії нагородження з прикрасами для обличчя і зухвалою стрижкою.

Кері Малліган

"Боб" акторки не вперше робить їй добру послугу. Ми вже розповідали, як образ Кері Малліган пасує і до червоних доріжок, і на повсякдень. Цьогорічна церемонія "Оскар" не стала винятком: Кері зі своєю beauty-командою знову заслуговує на компліменти. Особлива деталь: макіяж тіла, добре забутий тренд 2019 року.

Емма Стоун

Оскарівська лауреатка, Стоун вкотре довірилась своїй візажистці Рейчел Гудвін. Та створила образ за допомогою засобів Charlotte Tilbury — чудовий акомпанемент до вбрання Louis Vuitton. У макіяжі губ було використано одразу три засоби: Lip Cheat відтінку, помада Hollywood Beauty Icon K.I.S.S.I.N.G. та блиск для губ Pillow Talk Plumpgasm. Жінкам з рудим волоссям — на замітку.

Андреа Райсборо

42-річна британська акторка Андреа Райсборо обрала сміливий та водночас ніжний образ: білосніжна шкіра в поєднанні з яскравою червоною помадою з танжериновим підтоном. Окрема деталь, що заслуговує уваги, — короткі сіро-блакитні нігті.

Джеймі Рей Ньюман

45-річна продюсерка й акторка Джеймі Рей Ньюман мала неперевершений вигляд зі своїми локонами в дусі Old Hollywood. За образ відповідала маловідома візажистка та стилістка з зачісок з Лос-Анжелеса.

Флоренс П'ю

Навіть у класичному образі Флоренс вміє виглядати як бунтарка. Можливо, ключ у "відрослому" корінні, яке дає посилання на стиль гранж.

Моне Макмайкл

Інфлюенсерка з 1,2 млн підписників в інстаграм прикрасила червону доріжку своїм класичним образом, який несла із зірковою впевненістю.

Дженніфер Лоуренс

Дженніфер Лоуренс в "кутюрному" Dior була просто незрівнянна. Макіяж і зачіска відповідали статусу церемонії та титулу "вищий пілотаж": стрілки та кремова помада — безпрограшна комбінація. Візажист акторки Хан Ванго використовував засоби Dior.

Марго Роббі

Є підозра, що акторці набрид образ Барбі. Можливо, саме тому вона з'явилася на червоному хіднику зі злегка скуйовдженим волоссям.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.