До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Невпізнавана Жизель: червоне волосся, брови-нитки

У березневому номері Vogue Italia Жизель Бюндхен демонструє, що означає бути супермоделлю.

Після свого першого "виходу на пенсію" в 2015 році Жизель Бюндхен повернулася у світ моделінгу на початку 2023 року. Восьмирічна перерва явно не вплинула на її талант, про що свідчить остання обкладинка Vogue Italia. Модель набула абсолютно невпізнаного вигляду з криваво-червоним волоссям і тонкими, як нитка, бровами.

Реклама

Бюндхен прикрасила обкладинку Vogue Italia за березень 2023 року. Вона позує в яскраво червоній сукні, в тон волоссю. Перукар Алі Піразаде, який робив зачіску для цього знімання, зробив лаконічну зачіску: гладко прибране волосся та яскравий блиск. Візажистка Ана Такахаші вкрила вії Бюндхен темними димчастими тінями, а брови перетворила на тонкі дуги вогняно-червоного відтінку. Тема червоного на цьому не вичерпалася: Такахаші намалювала губи Бюндхен глянцевим криваво-червоним, а нейл-майстер Макі Сакамото зробила моделі мигдалеподібний манікюр в тон.

В іншому кадрі Бюндхен поєднала темно-червону сукню та чорну шкіряну куртку з монохромним б'юті-образом. На ньому ще краще видно її яскравий колір волосся, димчастий макіяж очей і нафарбовані губи.

Це знімання VogueItalia стало яскравим нагадуванням про те, чому Бюндхен була найбільш високооплачуваною моделлю в світі понад десять років. Після її повернення в індустрію ми не здивуємося, якщо вона знову посяде цей трон.

Текст: ГАБІ ТОРН
За матеріалами allure.com

Фото: Рафаель Паваротті. Волосся: Алі Пірзаде. Макіяж: Ана Такахаші. Манікюр: Макі Сакамото. Стиль: Ібрагім Камара. Асистент стиліста: Меріон Келлі, Наташа Хестер. Сценограф: Іббі Нджойя

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.