До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Beauty-засіб дня: щоденний захист для шкіри Sisley

Життя в мегаполісі зазвичай має багато переваг, серед яких доступ до всіх видів послуг, культурних інституцій, активного нетворкінгу та соціальних контактів. Проте, як і будь-яка добра річ, воно має побічні ефекти (і ми зараз не тільки про неможливість поставити генератор й автономне опалення, як за містом). Забруднення довкілля, куріння (зокрема й пасивне), побутові токсини, ультрафіолет тощо — все це порушує оновлення клітин і призводить до передчасного старіння.

Реклама

Французький розкішний бренд косметики Sisley запропонував рішення ще у 2005: All Day All Year. То був перший в історії "щит" для шкіри, користуватися яким було дуже просто: щодня, незалежно від пори року, як "верхнім покриттям".

Дуже швидко цей дорогий засіб (а в Sisley всі засоби дорогі) став світовим бестселером.

17 років по тому Sisley оновив формулу. "Спираючись на останні відкриття про негативний вплив стресових чинників довкілля на шкіру, лабораторії Sisley вдосконалювали знання. Результат — інноваційна, ще потужніша формула з комбінацією розумних активних інгредієнтів", — кажуть у Домі.

All Day All Year, Sisley

Стисло, стратегія полягає в нейтралізуванні чинників експозому. Експозом — це всі чинники внутрішнього й зовнішнього середовища, впливу яких людина піддається впродовж усього життя. Експозом відповідає за 80% старіння шкіри.

Візьмемо, до прикладу, забруднення середовища. Воно не руйнує шкіри, як сонячний опік; проте перевантажує її природну захисну систему й виснажує. В результаті це призводить до тихого старіння: зниження рівня вологи, втрати сяяння, пружності та життєвої сили.

Sisley пропонує грати на випередження й захищати шкіру ще до того, як її природна система перевантажиться.

Саме тому All Day All Year у виданні 2022 року насичений розумними активними інгредієнтами, що підсилюють здатність шкіри до самозахисту, та має, так би мовити, два ступені захисту: фізичний і біологічний.

Фізичний щит захищає від зовнішніх агресорів на поверхні шкіри, включно з ультрафіолетом. Біологічний діє глибоко всередині шкіри, щоб відновити її самозахист.

Засіб можна використовувати окремо (він дає достатньо зволоження) або збагачувати ним свій щоденний специфічний догляд. Текстура м’яка й шовковиста, проте насичена, має впізнаваний спа-аромат шавлії, майорану та ягід ялівцю.

Безповітряний флакон підлягає повторному переробленню.

Коротке резюме про засіб

Універсальний і позагендерний. Тобто пасує будь-якому типу шкіри, добре поєднується з будь-якими засобами догляду, годиться і для жінок, і для чоловіків, не має сезонності, захищає від ультрафіолету й забруднень довкілля, не належачи до санскринів. Отже, "в будь-якій незрозумілій ситуації — All Day All Year".

До компонентного складу входять:

Полісахариди алтеї: запобігають прилипанню забруднень.
Екстракт мирти: нейтралізує забруднювання.
Екстракт насіння кунжуту: підсилює бар’єрну функцію.
Екстракт кульбаби: зменшує шкідливий вплив забруднювальних речовин та ультрафіолетових променів.
Екстракт софори японської: стимулює антиоксидантний захист.
Екстракт листя білої верби: діє проти колагенази й еластази та стимулює синтез колагену.
Аденозин: бореться зі зморшками.
Гліцерин рослинного походження: зволожує.
Олія ши: живить, заспокоює та відновлює.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.