До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Коричневий контур для губ: зіркові приклади, які надихають негайно бігти за олівцем

Коричневий контур для губ — масовий тренд останнього часу. Іноді він має кумедний вигляд, наче шоколадні вуса після горнятка какао чи гарячого шоколаду. Втім, частіше додає вустам об'єму, а обрисам губ — чіткості та вигинів. Розглядаємо приклади знаменитостей, в чиїх косметичках не тануть запаси брунатних олівців. Головне правило — не боятися "заїхати" за контур губ. Тим, хто переймається через неприродність такого прийому, можна спробувати вибрати олівці з рожевим підтоном і помаду або блиск в тон. Тим, хто сміливіший, можна робити "рамку" навколо вуст контрастною, як в 1990-ті.

Кім Кардаш'ян

Періс Гілтон

Памела Андерсон

Кендалл Дженнер

Дженніфер Лопес

Гейлі Бібер

Пріянка Чопра

Селена Гомес

Роуз Бірн

Лілі Олдрідж

Роузі Гантінгтон-Вайтлі

Візажистка Мері Філіпс, серед зіркових клієнток якої — всі голлівудські знаменитості, від Джей Ло до Кайлі Дженнер, показує, як зробити такий макіяж. Вона використовує поєднання контурного олівця для губ Armani Вeauty відтінку 12 (з рожево-жовтавим підтоном) та блиску для губ.

Реклама

Радимо передивитися відеоінструкції Вікторії Бекхем, яка в 1990-х носила саме такий макіяж.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.