До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сезон доброти: як L’Oréal Україна допомагає країні під час війни

Після 24 лютого 2022 компанія L’Oréal в Україні спрямувала всі зусилля на гуманітарну допомогу. З березня L’Oréal Україна спільно з благодійними фондами "Let’s help" і "Твоя опора" доставили близько 600 000 засобів для гігієни в понад 60 населених пунктів України. Гуманітарну допомогу спрямовували на забезпечення лікарень, пологових будинків, центрів перебування вимушено переміщених осіб, будинків для літніх людей, ТрО та ЗСУ.

З початком війни ми всі зрозуміли, що базова потреба людей, крім безпеки, — це гігієна. Отже, шампуні й гелі для душу, засоби для гоління, дезодоранти, засоби для догляду за шкірою надсилали в такі міста, як Київ, Буча, Ірпінь, Чернігів, Обухів, Фастів, Львів, Суми, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Кривий Ріг, Одеса, понад 40 населених пунктів на Херсонщині й Харківщині, Ізюм, Бахмут тощо.

Реклама

Група L’Oréal передала 5 млн грн на гуманітарну підтримку вимушено переміщених осіб. З них по 50 тис. € — Міжнародній благодійній організації "СОС Дитячі Містечка" (SOS Children’s Villages Ukraine), Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA Україна) та Міжнародному надзвичайному фонду допомоги дітям при ООН (UNICEF Україна).

Упродовж серпня-вересня було втілено в життя спільний проєкт "СОС Діти. Програма екстреної допомоги" в Харківській області спільно із "СОС Дитячі Містечка".

  • 3254 українці у 12 населених пунктах від Харкова до щойно деокупованої Бригадирівки отримали продуктові, гігієнічні, медичні набори та індивідуальну допомогу за підтримки "СОС Дитячі Містечка Україна".
  • Для створення належних побутових умов також облаштовано меблями помешкання сімей зі складними життєвими обставинами в м. Бровари, соціальні центри "СОС Дитячі Містечка" в Броварах і Фастові.
  • Завдяки UNFPA Україна пологові будинки в Чернівцях та Івано-Франківську отримали життєво важливі медикаменти й гігієнічні засоби для потреб більш як 6 200 жінок. Ця допомога була спрямована на надання медичних послуг і часто рятівного для життя й здоров’я вагітних і породіль захисту, які мають ускладнення, пов’язані з вагітністю та пологами й потребують специфічної та спеціалізованої підтримки.

Три бренди L’Oréal Україна доєдналися до благодійництва та спрямують частину коштів з продажу в грудні на реалізацію соціальних проєктів:

  • Garner спільно з БО "Фонд "Енергетична Дія для України" — для встановлення сонячних електростанцій та систем накопичення енергії в лікарнях;
  • La Roche-Posay з БФ "Таблеточки" — для допомоги онкохворим дітям;
  • Matrix з БФ "Твоя опора" — для проведення заходів психоемоційної підтримки та безплатних майстер-класів щодо догляду за волоссям для ВПО.


У 2023 році компанія планує продовжити гуманітарну програму, допоки триває війна в Україні, та забезпечити додатково щонайменше 250 000 засобів для гігієни, фокусуючись на підтримці українців, які виїхали з окупованих територій або перебувають у деокупованих і часто обстрілюваних регіонах.

Разом до перемоги.

Про L’Oréal Україна
L’Oréal Україна є одним з лідерів на косметичному ринку. L’Oréal Україна — окрема юридична особа у складі Групи L’Oréal, яка була заснована у 2004 році. В портфоліо компанії — всесвітньо відомі бренди: La Roche-Posay, Vichy, CeraVe, NYX PMU, Lancome, Yves Saint Laurent Beauty, Giorgio Armani Beauty, Kerastase та інші.
Соціальна місія компанії L'Oréal, спрямована на вирішення важливих для суспільства питань, є частиною ДНК її корпоративної відповідальності.
12 науковиць дістали премію в межах програми "Для жінок у науці" з 2018 року. 164 жінки здобули професію перукарки завдяки загальноосвітній програмі "Краса для всіх", що діє з 2017 року. 200 000 гелів для санітарного оброблення було доставлено під час пандемії COVID-19 у 2020 році. З початку повномасштабної війни Росії проти України компанія забезпечила українців 600 000 засобів для гігієни та планує доставити ще 250 000 од. у 2023 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.