До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: що нам підготував травень 2024

Енергія місяця сприяє новим знанням та покращенню фінансового стану, вивченню нового, пошуку свого місця та запуску цікавих навчальних проєктів. Головне, має бути чітке розуміння, навіщо це і для чого, бо лише бачення сенсу дасть сили дійти до кінця та використати отримане на користь собі та людям.

Реклама

ОВЕН

В стресових ситуаціях, конфліктах, непорозуміннях допоможе беззаперечна впевненість у своїй правоті, ясне мислення, швидка реакція та готовність кинути всі сили в битві за ідеали та цінності. Немає бути жодних сумнівів в тому, що ви відстоюєте щось важливе. Тоді перемога або нічия гарантована.

ТІЛЕЦЬ

Важкий вибір. Розум і серце не в ладах. Головою розумієш одне, а в душі все бунтує проти. Домовитись не вийде, – різні цілі. Тому краще, що можна зробити, – це не приймати швидких рішень і зберегти сили. Варто дати собі час все зважити та відчути, що є більш важливим.

БЛИЗНЮКИ

Бажання відгородитися від того, що відбувалося в минулому. Неготовність та заперечення прийняти негативний досвід і події зараз не йде вам на користь. Кожен раз, згадуючи і не приймаючи, ви залишаєте в тому моменті важливу частину себе та свого ресурсу. Допустіть хоча б думку, що на той момент мало статись саме так.

РАК

Великі зміни вже на порозі, навіть якщо ви до них не готові. Питати не будуть, тому краще відкривайте двері, проявляйте гостинність та намагайтеся встигати за всім. Час впустити нові події, але зі старими треба попрощатись остаточно, навіть якщо вони не доведені до кінця.

ЛЕВ

Видихайте, цей час настав: вдале завершення будь-яких справ, підтвердження того, що старання не були марними, починання увінчаються успіхом. Зберігайте гідність до кінця та допомагайте тим, хто ще не дійшов і шукає мудрої поради першопроходця.

ДІВА

Однозначно, зараз не час ризикувати та витрачати гроші. Зосередьтеся на тому, що є, і на що ви зможете розраховувати в майбутньому. В робочих питаннях потрібно бути обережним з тими, хто цікавиться вашими успіхами. Краще тримати свої плани та ідеї в секреті, щоб ніхто не використав їх як свої власні.

ТЕРЕЗИ

Дозвольте собі все, чого захочеться, насолодіться результатами та впевненістю у завтрашньому дні. Заощаджуйте, купуйте, вкладайте, збільшуйте те, що отримали та маєте. Відчуйте фінансовий спокій і свободу. Зараз найкращий час покращити свій соціальний рівень.

СКОРПІОН

Твердість намірів та бажання довести до фіналу розпочату справу, впоратися з сумнівами, подолати труднощі, перемогти конкуренцію, довести всім, на що ви здатні. Це перевірка на витримку та впевненість в собі навіть при наявності обмежених можливостей та туманних перспектив.

СТРІЛЕЦЬ

Потік життєвих можливостей. Все з'являється само по собі, не треба прикладати для цього багато зусиль. Все відбувається так, наче окремі частини, прямо на очах складаються в єдину картинку. Легко досягається те, про що давно мріяли. Отримуйте задоволення, відчувайте перемогу та наповнюйтесь легкою та позитивною енергією.

КОЗОРІГ

Внесіть ясність у всі сфери життя, залишіть коливання позаду і прийміть єдине правильне рішення, засноване на логіці та інтуїції сьогодення. Віра у власні сили дозволить реалізувати нові плани та задуми, а обʼєктивний погляд на життя допоможе уникнути помилок.

ВОДОЛІЙ

Подивіться на своє життя та визначте, що подобається, а що ні. Візьміть відповідальності за слова, думки та вчинки, які призвели до поточного стану, врівноважте все і пообіцяйте собі більше нікому не давати права вирішувати, як вам жити, щоб потім не шукати винних.

РИБИ

Проявіть завзятість та впевненість у собі. Працьовитість, терпіння і наполегливість приведуть вас до успіху. Навіть якщо це колективна робота, ви можете бути помічені за рахунок власного досвіду та рівня кваліфікації. Головне, не бійтесь проявити себе.

Текст: Анастасія Талько

Фото: Christine Kreiselmaier
Стиль: Marian Nachmia
Макіяж: Sarah Jagger
Зачіски: Tarik Bennaffla
Кастинг та виробництво: CK Productions SARL
Модель: Maartje Verhoef @Micha Models

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.