До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 головних beauty-трендів сезону осінь-зима 2023/2024

Завершилися Тижні моди в Нью-Йорку, Лондоні, Мілані та Парижі. Обираємо головні тренди краси, які стали очевидними за підсумками модного місяця.

Осінь 2023 року стане сезоном нестримної уяви, як про це свідчать тенденції краси. На подіумах цього сезону панували сміливі та елегантні рішення.

Реклама

Вії передусім

Chet Lo

Вії на шоу Chet Lo вигадала Ісамайя Ффренч. Це певним чином надихає відмовитися від своїх звичних прийомів із фарбуванням тушшю, а поглянути в бік експериментів. Подібний образ із віями, що нагадували павучі лапки, вже встигла приміряти Айріс Лоу. А гратися зі штучними віями продовжила Пет Макграт на шоу Prada та Anna Sui.

Prada

Готичний гламур

Ефект Wednesday вплинув і на подіуми цього сезону.

Rodarte

Різкі темні мотиви, вікторіанська розкіш, похмура меланхолія. Образи Rodarte та підводка Valentino просто підштовхують дістати з полиць свої чорні олівці та лайнери.

Valentino

До речі, у Givenchy, Balenciaga та Dior також були представлені нескінченні інтерпретації тренду.

Givenchy
Dior

Плетіння та коси

Скульптурні плетіння і складні коси — беззаперечний гіт прийдешнього сезону.

Thom Browne

Вдалі приклади: Simone Rocha, Vaquera і Thom Browne.

Thom Browne

Стрічки, банти та наїв

Романтичні, старосвітські та інколи кітчеві банти прикрашали образи цього сезону.

Sandy Liang

Кожному по стрічці: у Sandy Liang мініатюрні бантики нагадували про випускний, а чорні стрічки та низькі хвости Max Mara створювали більш традиційний образ.

Max Mara

Шлях через пастель

Пастель? На осінь? Потужно. Від блідо-рожевих вій у Prada до ніжних відтінків у Palomo Spain або ж тіней кольору неба в LA, як у Richard Quinn. Свіжа альтернатива похмурим відтінкам та настроям.

Richard Quinn

Золоті віки

Відблиски золота перетворили осінні подіуми на серію царствених — навіть міфічних — вистав. Візажист Даян Кендал позолотила повіки моделям Altuzarra, а міжбрівні металеві блоки Prabal Gurung були гідними вуличного стилю.

Prabal Gurung

Нарешті, макіяж без макіяжу від Chloé став ще більш привабливим із м’яким золотим відтінком у внутрішніх куточках очей.

Chloé

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.