До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 причин додати імбир до свого раціону

Осінні пронизливі вітри та постійний стрес, у якому зараз перебувають українці, можуть зіграти злий жарт із нашим імунітетом. Підтримати його можна за допомогою простого продукту – імбиру. Розповідаємо, чому його треба додати у раціон.

Поліпшує апетит, травлення й обмін речовин

Найкраще вживати свіжий імбир (дрібно нарізаний або натертий на тертці), розведений у теплій воді, змішаній з дрібкою кам’яної солі 1-2 рази на день перед споживанням їжі.

Реклама
Розріджує кров

Якщо за призначенням лікарів є потреба розріджувати кров, то саме імбир може допомогти розв’язати проблему. Для цього потрібно 15 мл свіжого соку імбиру змішати з 1 столовою ложкою меду — вживати вранці натще.

Запобігає аутоімунним захворюванням

У разі регулярного вживання імбир може допомогти в питанні аутоімунних захворювань. Змішайте 5 г сухого порошку імбиру з 5 г порошку гудучі й вживайте рано вранці. Це корисно зокрема й для людей, які страждають на ревматоїдний артрит і хронічні запалення.

Очищає печінку

Розведіть 20 мл щойно вичавленого імбирного соку в 100 мл теплої води й випивайте один раз на день вранці натще.

Підтримує рівень глюкози в крові

Змішайте 5 г сухого порошку імбиру з 2,5 г порошку кориці, вживайте двічі на день за 30 хвилин до сніданку й увечері — із чайною ложкою меду або розведеним у невеликій кількості теплої води.

Впливає як бронхолітик

Це муколітик, який очищає мокроту, слизові виділення й знімає застійні явища у верхніх і нижніх дихальних шляхах. Змішайте 20 мл імбирного соку з 1 столовою ложкою меду й вживайте вранці (близько 6:00) і ввечері (близько 18:00).

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.