Ці сумки Balenciaga — улюблені аксесуари streetstyle-зірок поточного літа

Сумки Balenciaga, які заполонили вулиці модних столиць, стали стильним поверненням, тісно пов’язаним із перезапуском, про який бренд оголосив на початку цього року. Квінтесенція сумки початку 2000-х знову має свій особливий момент слави, пов’язаний не лише з новими дизайнами, а й із вінтажними варіантами.

Не дивно, що ці аксесуари стали ще одними постійними героями вуличного стилю останніх Тижнів моди. Гості модних столиць чітко дають зрозуміти, що Balenciaga — це бренд, у який варто інвестувати цього сезону, а саме – у модель Cityі: вінтажний чи новий варіант, цей аксесуар — це золота жила, щоб надати особливого шарму будь-якому образу. Чорний або коричневий кольори дуже добре поєднуються з базовими речами нейтральних тонів, такими як чорний блейзер або літній ансамбль з попліну землистих тонів. З іншого боку, яскравий синій може стати ідеальним кольором для доповнення офісного образу, що складається з блейзера в тонку смужку та класичних туфель-човників.

Серед тисячі й однієї версії сумки City від Balenciaga, яка тріумфувала на рубежі тисячоліть, можна знайти безліч нових адаптацій до цього культового дизайну. Форма може бути різною, але аксесуар залишається гіпервпізнаваним завдяки металевим деталям і шкіряним ремінцям. Ще один різновид, який можна було побачити на Тижні моди в Берліні, — це Le Cagole, переосмислення Демною Гвасалією знакового аксесуара бренду, який продовжує приваблювати модниць у таких відтінках, як білий і чорний.

За матеріалами Vogue.es.

Популярне на VOGUE