До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Періс Гілтон виходить заміж

Учора, 17 лютого, актриса, співачка й колишня спадкоємиця імперії Гілтонів відзначала ювілей — їй виповнилося 40 років. У свій день народження Періс вирішила поділитися з підписниками в Instagram значущою для неї подією — її коханий, бізнесмен Картер Реум, освідчився їй і попросив вийти за нього заміж. Заручини пари відбулися 13 лютого на одному з приватних островів. "Я так схвильована наступним етапом свого життя й тим, що маю такого надійного партнера, — поділилася Періс. — Наші стосунки — рівні. Ми робимо одне одного ліпшими. Сподівання були того варті!"

Періс Гілтон і Картер Реум

Після того, як Періс сказала "Так", пара вирушила на фотосесію на пляжі. На романтичних знімках на березі океану Періс позує в блискучій білій сукні з єпископськими рукавами і V-подібним викотом Retrofete, а її голову прикрашає вишукана діадема Loschy. Своїй нареченій Реум подарував каблучку з діамантом смарагдового ограновування, яку розробив Жан Дуссе, правнук легендарного Луї Картьє. Щасливу подію на святковій вечері з парою розділили сестра Періс, Нікі, і брат Картера, Кортні.

Реклама
Каблучка для заручин Періс Гілтон
Періс Гілтон і Нікі Гілтон

Періс Гілтон і Картер Реус познайомилися трохи більш як рік тому. Вперше пара офіційно з’явилася разом 5 січня на церемонії "Золотий глобус". Відтоді вони нерозлучні. Як зазначають друзі Періс, завдяки карантину, вони з Картером особливо зблизилися й пізнали одне одного краще. "Як людина, яка постійно подорожувала, я дістала шанс залишитися вдома й переосмислити те, що було для мене важливим. Мої стосунки і час, проведений з Картером, стали для мене подарунком", — каже Періс Гілтон.

Періс Гілтон і Картер Реум

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.