До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Гадсон виходить заміж

Американська актриса Кейт Гадсон оголосила про заручини зі своїм коханим Денні Фудзікавою, з яким вона зустрічається більш як чотири роки. Радісною новиною Кейт поділилася на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши романтичний кадр з місця заручин. "Поїхали" — лаконічно підписала допис актриса й додала кілька смайликів. На знімку Кейт цілується зі своїм майбутнім чоловіком на вершині гори й демонструє свою каблучку для заручин.

Для Кейт цей шлюб стане другим. Раніше актриса була одружена з музикантом Крісом Робінсоном, від якого 17 років тому народила сина Райдера. У неї також є 10-річний син Бінгем від фронтмена гурту Muse Меттью Белламі. Денні Фудзікава — вокаліст і гітарист гурту Chief, а також засновник звукозаписної компанії Lightwave Records. З Кейт вони знайомі вже давно, а їхній роман почався лише кілька років тому. Пара виховує доньку Рані, якій незабаром виповниться три роки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.