До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Граційність у деталях: колекція Elie Saab Bridal осінь-зима 2022/2023

Королівська весільна колекція Elie Saab осінь-зима 2022/2023 — це зворушливий портрет вічно мінливої, але завжди величної весільної жіночності. Тонкі шлейфи з делікатного шовку й ніжне мереживо залишають ефемерний відбиток граційного образу. Позачасові силуети з фірмовою королівською естетикою, притаманною модному Дому, виготовлені з ексклюзивних тканин і прикрашені вишуканими деталями, які немов оживають з кожним легким поглядом, вишуканим жестом і ніжним рухом.

Elie Saab Bridal

Весільні сукні ліванського дизайнера Елі Сааба — мрія кожної нареченої. Традиційно, до створення весільної колекції залучені десятки найкращих майстрів, які трепетно ​​працюють з кожним виробом, обертаючи його на справжнє диво. У новій колекції дизайнер міркує на тему жіночності й пропонує чуттєві й розкішні образи. Ефірне макраме ніжно переплітається з химерними плечовими бантами, а відтак переходить у виразні скульптурні трапеції. Сліпучі камені й мерехтливі срібні блискітки каскадом спадають у шари органзи, відбиваючи світло та створюючи сяйливу ауру. Ліф розквітає вишуканими шарами пелюсток органзи, делікатні квіти розсипаються на плечах, а шовкові нитки гарно колишуться в русі.

Реклама
Elie Saab Bridal
Elie Saab Bridal
Elie Saab Bridal

Нова колекція Elie Saab Bridal осінь-зима 2022/2023 пропонує вишукане прочитання весільної естетики. Ледь помітний прозорий виріз поступово перетворюється у вишитий силует "русалки" зі знімною верхньою спідницею, створюючи універсальний і легкий образ. Унікальні вишиті "мушлі" м’яко спускаються сукнею з класичним викотом у формі серця. Розкішна сяйлива сукня з мікадо здіймається і перетворюється у величну королівську сукню з драпованим ліфом без бретельок. Вишукано скуйовджені плечі переходять в ефектний ліф з блискітками й невагому спідницю з тюлю, а фата й головні убори Elie Saab слугують завершальними деталями ідеального весільного образу нареченої.

Elie Saab Bridal
Elie Saab Bridal
Elie Saab Bridal
Elie Saab Bridal
Elie Saab Bridal
Elie Saab Bridal
Elie Saab Bridal

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.