Свято наближається: яку зачіску вибрати на Новий рік

HAIR
28 грудня 2019

Готуємося до свят і збираємо референси для новорічної укладки. У підбірках – ідеї з подіуму для довгого, короткого, прямого та кучерявого волосся, а також ті, що поєднуються і з шовковою сукнею, і зі светром.

imageIris van Herpen
Обручилися

Витончений або масивний, обруч – ідеальна прикраса для волосся в новорічну ніч: він не дасть пасмам впасти на обличчя і зіпсувати селфі, а заодно слугуватиме фінальним святковим доповненням. Практично будь-який обруч можна буде після свят вписати в повсякденний гардероб.

Прерафаеліти

Розкинуте по плечах хвилясте волосся – це очевидний натяк стилістів на полотна прерафаелітів. У поєднанні з рудим кольором має убивчо красивий вигляд, а на світлому волоссі нагадує про Франку Соццані, легендарну головну редакторку італійського Vogue.

Зміна декорацій

Новий рік – один з небагатьох легальних приводів прикрасити зачіску. Стилісти рекомендують не стримуватися: ланцюги, нитки кристалів, плетіння, шпильки і квіти.

Нова хвиля

Образ з легким відчуттям ретро, коли волосся укладали гладкими хвилями, як рівно 100 років тому, в епоху шалених 20-х, знову в моді – тільки з деякими варіаціями. Елементи такої укладки використовують в оформленні бічних пасм.

Гідне обрамлення

Чарівний вигляд має забране від обличчя волосся, що дає змогу помилуватися сережками. Великі, часто асиметричні, вони працюють як хайлайтер та додають обличчю сяйва.

Замість гривки

Відрізати гривку – справа п'яти хвилин; відрощувати її потім доведеться роками. Замість цього можна стилізувати її – вигадливо, як на показі Burberry, або недбало, як на шоу Versace.

Деконструкція

Вихід для тих, хто хоче виступити в більш святковому образі, ніж зазвичай, але не готовий до наджіночної укладки, – ламані пасма. Майстра слід ретельно брифінгувати, інакше можна отримати графічні, але ретельно укладені локони.

Більше краси – Instagram @vogueua_beauty

Популярне на VOGUE