До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знай наших: українські хлопці-моделі на світових подіумах

Нові обличчя в міжнародному чоловічому моделінгу, які варто запам’ятати вже тепер

Традиційно головний внесок України в міжнародну модну індустрію робили моделі-дівчата. Еталон слов’янської вроди, який так любили кастинг-директори в нульових і 2010-х, — Сніжана Онопка, Наталія Гоцій, Аліна Байкова й Наті Чабаненко — стали зірками й проклали шлях до вершин професії наступному поколінню молодих талантів. У хлопців у моделінгу такі стрімкі злети — рідкість. Але останні кілька сезонів ми з великою втіхою й гордістю спостерігаємо за успіхами наших хлопців на головних світових подіумах.

Andriy Skrynnik at Dunhill, Prada, Yohji YamamotoАндрій Скринник у весняно-літніх показах Dunhill, Prada, Yohji Yamamoto

Наприклад, за дебютом 21-річного Андрія Скринника, героя знімання для свіжого номера Vogue Man UA. У лютому Андрій уперше брав участь у великому модному марафоні — і відразу зробив одне з головних шоу сезону, Prada. Підопічний модного львівського агентства Boys Boys Management, він також ходив у Dunhill і Yohji Yamamoto.

Реклама
Sasha Cherepennnikov, David ShynСаша Черепенников на показах Alyx і Acne Studios, Давид Шин у шоу Dunhill

Ще один виходець з Boys Boys, 18-річний Саша Черепенников дебютував у шоу Alyx і Acne Studios, а 22-річний музикант зі Львова Давид Шин потрапив в осінньо-зимові кастинги Balmain і Dunhill.

Igor Klimenkov, Vanya Raudi, Bogdan Temchenko, Oleg PatseliaІгор Клименко в Off-White, Ваня Рауді, Богдан Темченко й Олег Пацеля в показах Gucci

Ігор Клименко зробив ексклюзив Gucci рік тому, а цього сезону, крім шоу Алессандро Мікеле, брав участь у показах Marni й Off-White. Команда італійського Дому небайдужа до українських манекенників. За останній рік у показах Gucci брали участь Ваня Рауді, Богдан Темченко й Олег Пацеля.

Lev Uliesov, Valeriya Pakhomov, Max Rudenko, Dmitry BabenkoЛев Улесов у BOSS, Валерій Пахомов в Etro, Макс Руденко в Marni, Дмитро Бабенко в Giorgio Armani

Міланські подіуми впевнено підкорює Лев Улесов, який ходив у Prada, Loewe й BOSS. 22-річний Валерій Пархомов з Харкова у свій дебютний сезон зробив шоу Etro, Dsquared2 і Giorgio Armani. Дмитро Бабенко, який почав кар’єру в 17 років з ексклюзиву для Дому Versace, цього сезону ходив у Dolce & Gabbana, Giorgio Armani й у Марсело Бурлона в County of Milan. Макс Руденко зробив шоу Marni.

Aleks, Kolya Zakharchuk, Rostik Smirnov, Bogdan RomanovichАлекс на показі Gucci, Коля Захарчук, Ростик Смирнов і Богдан Романович у Vetements

Хлопці з альтернативного агентства Cat-b — традиційні герої кастингів хуліганського паризького лейбла Vetements. Цього року в показах бренду брали участь 17-річний Коля Захарчук і зірка київських рейв-вечірок Богдан Романович. Підопічний агентства Алекс виходив на механізований подіум в Алессандро Мікеле в Gucci.

Daniil Kotlyar, Ivan OnshaДанило Котляр у шоу Rick Owens, Іван Онша на показі Comme des Garçons Homme

На цьому успіхи українських моделей не закінчуються. Довговолосий фотограф Данило Котляр з Києва брав участь у шоу Balenciaga минулого сезону, а цього — ходив у Ріка Овенса. 22-річний музикант і відеоредактор Іван Онша брав участь у показі Comme des Garçons Homme, а графічний дизайнер Ростик Смирнов — у шоу Vetements. Так тримати, хлопці!

Vogue Man Ukraine

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.