До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 3 ідеї, як носити фуксію в цьому сезоні

Цього літа яскраві і сміливі відтінки очолили список тенденцій, а фуксія залишається на вершині модного Олімпу ось уже кілька сезонів. Vogue.ua зібрав найкращі чоловічі образи з вулиць світових модних столиць і з'ясував, як найефектніше носити фуксію цього літа.

Найпростіший спосіб додати літньому гардеробу яскравості — додати в нього простору сорочку відтінку фуксія. Вона може стати не лише головною зіркою всього образу, але й вигідним полотном для стилістичних експериментів: до прикладу, ефектним літнім поєднанням стануть подовжені сорочка і яскравий джемпер у широку смужку. Ще одне стильне літнє рішення — яскраво-рожеві штани, комбінувати які радимо з однотонними сорочками зі щільної бавовни, що відсилають до утилітарного стилю, або однобортним піджаком у тон. Лофери і броги базових кольорів урівноважать навмисну ​​яскравість фуксії.

Реклама

А тим, хто поки не наважується на яскраво-рожевий total look, радимо звернути увагу на принти. У цьому сезоні в пошані залишається tie-dye, який матиме ефектний вигляд на джинсовій куртці, квіткові візерунки, наче написані аквареллю, і психоделічні принти в стилі Еміліо Пуччі, які мають усі шанси стати найкращими союзниками чоловічого гардеробу цього літа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.