До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе визнали найвпливовішим чоловіком у моді

Згідно з індексом Year in Fashion від Lyst, Тімоті Шаламе – найвпливовіший чоловік у моді. Річний звіт Lyst зіставляє пошукові запити, активність у соціальних мережах, продажі та новини, рейтинги дизайнерів, брендів і світових зірок, щоб отримати уявлення про головні тенденції року. Згідно зі звітом за 2019 рік, Шаламе також став другою найвпливовішою знаменитістю. Перше місце зайняла Меган Маркл, а за нею до топ-10 увійшли: Зендая, Біллі Айліш, Карді Бі, Кайлі Дженнер, Ліса з Black Pink, Ліззі, Біллі Портер і, звісно ж, Гаррі Стайлс.

Тимоти Шаламе в Haider Ackermann на Венецианском кинофестивалеТімоті Шаламе в Haider Ackermann на Венеційському кінофестивалі

Що ж зробило актора таким затребуваним у модній індустрії? Відповідь: відкритість до експериментів. Від нестандартних комбінацій речей до вибору нових брендів, як-от S.R. Studio LA. CA. Також кажуть, що Шаламе не користується послугами стиліста і вибирає кожен образ для червоної доріжки самотужки. Цікаво, що вихід Шаламе в блискучому чорному худі Louis Vuitton на прем'єрі фільму "Король" збільшив пошук чоловічих толстовок на 192%. Ще більше вражає те, що ансамблі актора для Венеційського кінофестивалю авторства Haider Ackermann привели до того, що пошуковий запит дизайнера виріс на 806%. Жодна інша знаменитість, за якою стежить Lyst, навіть Меган Маркл, не викликала такого великого інтересу до дизайнерів цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.