До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Роберт Редфорд та його ідеальний гардероб з 1970-х

Актор Роберт Редфорд одна з живих голлівудських легенд. У його акторському доробку знімання з Барброю Стрейзанд та Міа Ферроу, а на полиці стоять премії "Оскар" і за яскраві ролі, і за режисерську діяльність. Крім того, Роберт Редфорд, якому сьогодні виповнюється 87 років, завжди був неймовірним модником. Найцікавіше роздивлятися фотографії з 1970-х — він з особливим шиком умів носити речі, які є актуальними й сьогодні.

Роберт Редфорд

Лаконічна водолазка

Лаконічна водолазка — вічна класика, що мала актуальний вигляд і в 1970-х, і сьогодні. В архівах збереглося безліч світлин Роберта Редфорда в чорних, червоних чи білих гольфах. Актор носив їх самостійно і в парі з піджаками.

Реклама
Роберт Редфорд
Роберт Редфорд

Вельвет

Герой Роберта Редфорда не знімав вельветового бежевого піджака у фільмі "Вся президентська рать", поєднуючи його з картатою сорочкою та широкою темною краваткою. Любив цей м’який матеріал актор і в реальному житті — на деяких портретах з 1970-х він позує саме в коричневому вельветовому піджаку.

Роберт Редфорд
Роберт Редфорд

Штани кльош

Штани, що розширюються донизу — один з головних маркерів моди 1970-х. Його з однаковою пристрастю носили і шанувальники стилю диско, і поціновувачі стриманіших образів. Редфорд також не відмовлявся від цієї речі.

Роберт Редфорд
Роберт Редфорд

Метелики

Редфорд — суперзірка, тож у його житті завжди було місце червоним доріжкам. Для найвідповідальніших виходів актор здебільшого вибирав класику, але іноді навіть її обігравав ненудно — замість традиційного метелика вибирав щось цікавіше.

Роберт Редфорд
Роберт Редфорд

Кантрі-стиль

У драмі "Електричний вершник" Роберт Редфорд приміряв кантрі-стиль, який лише додатково підкреслював його мужній характер. У повсякденному житті він потім також не раз використовував його елементи — шкіряний верхній одяг або стилізовані сорочки.

Роберт Редфорд
Роберт Редфорд

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.