До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бреду Пітту, схоже, пасує абсолютно все

Якщо ви подивитеся на будь-яке фото Бреда Пітта, яке з’явилося за останні кілька тижнів, то помітите, що актор кардинально змінив свій стиль. Ми звикли бачити Пітта на червоній доріжці в досконало скроєних смокінгах Giorgio Armani та Brioni. Однак під час престуру фільму "Швидкісний поїзд" актор безстрашно експериментував зі своїм зовнішнім виглядом.

Бред Пітт на прем'єрі фільму Бред Пітт на прем’єрі фільму "Швидкісний поїзд" у Лос-Анджелесі, 1 серпня 2022

Схоже, Бред Пітт подорожував світом не лише заради нового фільму, а й щоб продемонструвати власну модну трансформацію. У Берліні 58-річний актор одягнув коричневу лляну спідницю з рум’яною сорочкою й моточеревиками; у Парижі вбрався в комплект кольору канталупи. Також Пітт одягав рожеві штани, костюм з коричневого оксамиту та ансамбль в утилітарному стилі.

Реклама
Бред Пітт на прем'єрі фільму Бред Пітт на прем’єрі фільму "Швидкісний поїзд" у Лос-Анджелесі, 1 серпня 2022

На премєрі фільму "Швидкісний поїзд" у Лос-Анджелесі, що відбулася 1 серпня, 58-річний актор продовжив власний фестиваль яскравих образів і зявився в яскраво-зеленому лляному костюмі, бірюзовому поло та жовтих кросівках adidas x Gucci Samba.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.