До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вілл Сміт перезапускає своє шоу "Принц з Беверлі-Гіллз"

Є гарні й погані новини для тих, хто більшу частину 2020 року провів за переглядом ситкомів 1990-х. Доброю новиною є те, що Вілл Сміт офіційно повертає своє культове шоу "Принц з Беверлі-Гіллз". Погана новина (принаймні для декого) полягає в тому, що це буде не комедійний серіал, а гостра драма.

Джеймс Эйвери, Уилл Смит и Джанет Хьюберт в сериале Джеймс Ейвері, Вілл Сміт і Джанет Губерт у серіалі "Принц з Беверлі-Гіллз"

Концепція шоу випливає з короткометражного фільму режисера Моргана Купера під назвою Bel-Air — фанатського трейлера, який Купер завантажив на YouTube у березні 2019 року. Мільйонами переглядів пізніше він привернув увагу самого Сміта, якому сподобався його похмурий, суворий погляд на життя підлітка з Філадельфії, що переїхав до Лос-Анджелеса. Через місяць Сміт взяв інтерв’ю в Купера для свого власного каналу на YouTube у Маямі. "Я виріс на цьому шоу, — пояснив Купер своє рішення зняти чотирихвилинний кліп. — Воно завжди було частиною мене".

Реклама

І ось уже у 2020 році суперфанат шоу "Принц з Беверлі-Гіллз" отримав завдання написати, зрежисирувати й спродюсувати свій власний погляд на серіал, який зробив Вілла Сміта знаменитістю. Події версії Купера розгортаються не в 90-х, а в сучасній Америці. Проте в ній можна буде побачити деякі сюжетні лінії оригінального серіалу, хоча й у форматі драматичних епізодів тривалістю до однієї години (всього їх має бути вісім).

Сміт також ясно дав зрозуміти в інтерв’ю на YouTube, що "Принц з Беверлі-Гіллз" ніколи не був таким безтурботним, як багато хто думав. "Що стосується мене, я переїхав до Лос-Анджелеса, почав знімати цей серіал, а всіх моїх друзів почали вбивати й саджати до в’язниці, — розповідає він. — Моя втеча в реальному житті — це втеча Вілла в шоу".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.